Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Επική γκάφα: Δήμαρχος αποφάσισε να διακοσμήσει τις πλατείες με φυτά, μόνο που δεν κατάλαβε ότι γέμισε τη πόλη με μαριχουάνα!

Φαίνεται πως το δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας του Καζακστάν, έκανε ένα σημαντικό λάθος στην επιλογή των φυτών που διακοσμούν τη κεντρική πλατεία, αφού αντί για λουλούδια φύτεψε μαριχουάνα

Το δημοτικό συμβούλιο της Αστάνα, πρωτεύουσας του Καζακστάν, έκανε μια απίστευτη γκάφα αφού αντί για διακοσμητικά λουλούδια και φυτά φύτεψε στη κεντρική πλατεία της πόλης μαριχουάνα.
Το παράξενο θέαμα προβλημάτισε τους κατοίκους της πόλης που έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αρχές για τα δενδρύλια που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην πλατεία και στα πεζοδρόμια της πρωτεύουσας. Το δημοτικό συμβούλιο μπήκε σε μπελάδες μετά την επιλογή του, καθώς οι αρχές διερευνούν το αν πρόκειται όντως για λάθος ή αν το έκαναν εσκεμμένα.
Παράλληλα, οι θεωρίες συνωμοσίας για το περιστατικό δίνουν και παίρνουν, καθώς πολλοί από τους πολίτες υποστηρίζουν πως ήταν σχέδιο της αστυνομίας για να συλλάβει τους χρήστες και τους διακινητές.
Ενώ, εκπρόσωπος της εταιρίας που είχε αναλάβει την εμφύτευση των φυτών υποστηρίζει πως διεξάγουν έρευνα, προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση.
Πηγή:news247.gr

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

To φανταστικό κείμενο που έγινε viral: Το 24ωρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

To φανταστικό κείμενο που έγινε viral: Το 24ωρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Mισό μπούτι δημοσιογράφου για πρωινό, το κλείσιμο του τηλεφώνου στα μούτρα του Ταγματάρχη, η τυρόπιτα του Βενιζέλου: Ενα κείμενο σατιρικό για το υποτιθέμενο 24ωρο της προέδρου της Βουλής.
Με απίστευτο χιούμορ, μικρές προτάσεις-ριπές και περιγραφές σύντομες αλλά δυνατές, οι συντάκτες του iPop που είχαν γράψει το απίστευτο 24ωρο του Γιάνη Βαρουφάκη, ένα κείμενο που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα viral της χρονιάς τον περασμένο Φεβρουάριο, επιστρέφουν τώρα με το 24ωρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Και το κείμενο ήδη κυκλοφορεί με τρελούς ρυθμούς στα social media.
Aκολουθεί αναλυτικά το χιουμοριστικό κείμενο του iPop:
«Ακολουθήσαμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, κρυφά, χωρίς ευτυχώς να μας πάρει χαμπάρι και καταγράψαμε τι κάνει κάθε λεπτό της ημέρας. Έλα μαζί μας σε αυτό το αποκαλυπτικό ταξίδι στην καθημερινότητα της Προέδρου της Βουλής και δες την να τεντώνει όποιον βρεθεί μπροστά της.

07.00 Ξυπνάει.
07.10 Τρώει για πρωινό μισό μπούτι δημοσιογράφου που είχε περισσέψει απ’το προηγούμενο βράδυ.
07.30 Ντύνεται για την πρωινή γυμναστική της.
07.35 Πηγαίνει στο απέναντι κρεοπωλείο και καλημερίζει τον χασάπη. Της ανοίγει το ψυγείο. Μπαίνει μέσα, φοράει τα γάντια και προπονείται για μισή ωρίτσα πάνω σε κρεμασμένα αρνιά.
08.15 Κάνει ένα γρήγορο ντουζάκι, ίσα ίσα για να ξεπλύνει από πάνω της την αρνίλα και τις αμαρτίες του παλαιοκομματικού συστήματος.
08.50 Μπαίνει στην Βουλή. Οι προσοχές βουλευτών και υπαλλήλων, δονούν το κτίριο.
09.00 Κάθεται στο γραφείο της. Πάνω απ’την καρέκλα της υπάρχει η εξής επιγραφή:
«Όλοι λένε : “Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει”.
Ο Θεός όμως λέει :”Μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να με κρίνει».
09.15 Εισέρχεται στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και κάθεται στο Προεδρείο. Νεκρική σιγή.
09.30 Δεν κουνιέται φύλλο.
09.40 Η σιγή είναι πιο νεκρική και από γκολ αντιπάλου ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ στο ‘94. Ψάχνει να εντοπίσει από που ακούγεται μία αγενέστατη αναπνοή.
09.50 «Μυρίζω τυρόπιτα; ΜΥΡΙΖΩ ΤΥΡΟΠΙΤΑ»; Ο Βενιζέλος την πετάει κάτω και την κλωτσάει κρυφά προς το μέρος του Λοβέρδου.
10.00 Σκίζει ένα χαρτί, κοιτάζοντας απειλητικά τον Σταύρο Θεοδωράκη. «Αυτός θα μπορούσε να είσαι εσύ», του λέει.
10.15 Νεκρική σιγή. Αυτήν την ησυχία την είχε συναντήσει μόνο ο Άρμστρονγκ στην σελήνη και όχι για πολύ ώρα.
10.30 Εξετάζει τον Ζουράρι στον Όμηρο. Τον κόβει με 4.
10.45 Απ’τα έδρανα της Χρυσής Αυγής ακούγονται φωνές. Τους σηκώνει και τους βάζει να κάτσουν στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλον. Τους σφαλιαρίζει, όπως σφαλιάριζαν τον Βέγγο στον «Θου Βου».
11.15 «Άρχεται η συνεδρίασις». Πέφτουν οι μάσκες οξυγόνου και αρχίζουν όλοι να αναπνέουν με μανία. Οι μισοί είχαν μελανιάσει.
11.30 Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου (ή όπως τους λέει ο λαός, οι «βουλευτές») αρχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν το βήμα της Βουλής και να μιλάνε για αδιάφορα πράγματα.
12.00 Οι κομπάρσοι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης πάνε και έρχονται.
12.30 Τσεκάρει βαριεστημένα ότι τα χρονικά όρια τηρούνται ευλαβικά.
13.30 Ο Άδωνις βρίσκεται στο βήμα για το καθιερωμένο τσίριγμα του. Τον σταματάει. «Εσύ έχεις πλάκα», του λέει. «Θα σε σκοτώσω τελευταίο».
14.00 Διάλειμμα για φαγητό. Το δικό της. Οι άλλοι απαγορεύεται να φάνε, μέχρι να πέσει ο ήλιος.
14.15 Ζητάει από την προσωπική της φρουρά να μην την διακόψει κανένας στο γεύμα της. «Εγώ σας ενοχλώ;» την ρωτάει ο μπάτσος. «Όχι, εσύ είσαι το γεύμα μου» και χρααααααααπ τον κάνει μια μπουκιά.
14.30 Ξαναμπαίνει στην αίθουσα. Της δίνει ο Στρατούλης ένα χαρτί με όσους μιλούσαν κατά την απουσία της.
15.00 Κοιτάζει την Όλγα Κεφαλογιάννη. Της λέει: «Σε ρώτησα κάτι χθες, Όλγα, αλλά θέλω να το ακούσω ξανά. Για πέστο». «Ναι, κυρία, εσείς είστε η πιο σέξι», της λέει.
15.30 Εξηγεί χωρίς λόγο έναν κανονισμό της Βουλής που θυμήθηκε ξαφνικά.
16.00 Προτείνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. «Αρρώστια ή δολοφονία; Γιατί κρύβεται ο Πτολεμαίος; Όλα στο φως».
17.00 Η συνεδρίαση της Βουλής λαμβάνει τέλος.
17.15 Χτυπάει το χέρι της στον τοίχο. Δεν είχε νευριάσει, απλώς ήθελε να τον γκρεμίσει για να περάσει από μέσα. Πού να κάνει κύκλους τώρα…
17.30 Επιστρέφει στο γραφείο της.
17.45 Παίρνει τηλέφωνο τον Λάμπη Ταγματάρχη. Του λέει: «Επειδή ξέχασα προχθές να σε ρωτήσω, πες μου σε παρακαλώ, τι βαθμούς είχες στο 1ο τρίμηνο της Γ” Γυμνασίου; Ναι, περιμένω».
19.00 Κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα του Ταγματάρχη με το που ξέθαψε τον έλεγχό του. Κλαίει απ’τα γέλια.
19.30 Καθ’οδόν για το εστιατόριο όπου θα φάει μαζί με συνεργάτες της. Μία γυναίκα της φωνάζει στον δρόμο «Μπράβο Ζωή. Προχώρα, είμαστε μαζί σου». Της χαμογελάει και αυτό το χαμόγελο μυρίζει θάνατο.
20.00 Τρώει κεφαλάκι μπάτσου βραστό. Αφήνει όμως το μυαλό. «Να φάμε θέλουμε, όχι να χαζέψουμε», λέει στους γύρω της γελώντας.21.00 Γυρίζει σπίτι της. Βάζει ειδήσεις. Βλέπει πόσο τους πονάει.
21.30 Συνεχίζει να τους πονάει περισσότερο κι απ’τον τύπο στους Vegas που κάνει ό,τι θέλει.
22.30 Παίρνει sms απ’τον Τσίπρα.
Alexis : «Η δουλειά πρέπει να γίνει άμεσα και αθόρυβα».
Zwh : «Έχεις δίκιο. Καθυστερούμε πολύ».
Alexis : «Αύριο τέτοια ώρα ο Λαφαζάνης πρέπει να κοιμάται με τα ψάρια».
Zwh : «Ήδη του ράβω πιτζάμες από φύκια»…
23.00 Δεν νυστάζει καθόλου. Η δύναμη της εξουσίας δεν την εξασθένισε ούτε σήμερα.
23.30 Βάζει να δει «Γίγαντες του Κατς» στο youtube για να χαλαρώσει.
00.00 Ξαπλώνει.
00.10 Την ενοχλεί το φως που μπαίνει μέσα απ’το παράθυρο, αλλά βαριέται να κλείσει τα παντζούρια. Στέλνει μήνυμα στον Φωτόπουλο να κλείσει το ρεύμα σε όλον τον δήμο.
00.20 Κοιμάται.
02.00 Βλέπει όνειρο τον Τσοχατζόπουλο. Την καλεί να έρθει στην σκοτεινή πλευρά… Τον σκοτώνει με το φωτόσπαθο.
02.05 Χαμογελάει στον ύπνο της.


Πηγή:e-radio.gr

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα

MONEY
Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και, ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.
Κάποιοι, ωστόσο, προκειμένου να διασφαλίσουν κάποιους χρηματικούς πόρους, καταλήγουν σε λιγότερο συνηθισμένες λύσεις και πρακτικές, που ίσως πολλοί από εμάς δεν θα σκεπτόμασταν. Και, από ότι φαίνεται, δουλεύει.
Σας παρουσιάζουμε 10 τρελούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι κατάφεραν ή καταφέρνουν ακόμη να βγάλουν πολλά χρήματα.
1. Εικονικό «φαρμάρισμα»
Ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των gamers στην Ελλάδα. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο πληρώνονται για να παίζουν World of Warcraft, για άλλους παίχτες. «Πως είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνεται, προκειμένου να παίξει ένα παιχνίδι που τον ευχαριστεί;», θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι πως οι παίχτες πληρώνονται για να κάνουν το άχαρο μέρος του παιχνιδιού- να εξασφαλίσουν χρυσό για τον κανονικό παίχτη. Παίζεις το παιχνίδι σου, μαζεύεις τα νομίσματα του παιχνιδιού και τα πουλάς σε κάποιον άλλο παίκτη, για πραγματικά χρήματα.
2. Ρούχα για σκύλους
Μπορεί να ακούγεται λιγάκι παρατραβηγμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει πετύχει και μάλιστα αποδίδει καλά χρήματα, έως και σήμερα. Κάποιος έχει λανσάρει μία καινούρια σειρά ρούχων για σκύλους, που λέγεται Doggles. Η εταιρία έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις δράσεις της, σε σημείο να δημιουργεί πλέον και γιλέκα και κοσμήματα για τα σκυλιά.
3. H σελίδα με τα 1 εκατομμύριο pixels
Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή ιστορία. Κάποιος είχε τη λαμπρή ιδέα να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, στην αρχική σελίδα της οποίας θα υπήρχαν ένα εκατομμύριο pixels και να διαθέτει κάθε pixel προς 1 δολάριο. Γρήγορα, η σελίδα είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πολλές επιχειρήσεις αγόρασαν pixels για διαφημιστικούς σκοπούς, ερωτευμένοι έβρισκαν χώρο για να διατρανώσουν τον έρωτα τους ή άλλοι, απλώς, έκαναν την πλάκα τους- και τον εμπνευστή της ιδέας πλουσιότερο, όμως. Όλα τα pixels έχουν πωληθεί, με τον δημιουργό της σελίδας να έχει αποκομίσει 1 εκατομμύριο δολάρια και να ασχολείται επιχειρηματικά πλέον ευρύτερα στο Διαδίκτυο.
4. Σχεδιάζοντας στο Διαδίκτυο
Μία νεαρή έφηβη αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία να προσφέρει τις υπηρεσίες της για τη δημιουργία εικονιδίων και καρτελών για το Myspace και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Το σχέδιο της απέδωσε, με την ίδια να έχει υπογράψει διαφημιστικά συμβόλαια με αρκετές εταιρίες και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της περισσότεροι από 7 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως. Μάλιστα, της έχουν προσφερθεί 15 εκατομμύρια δολάρια για να πουλήσει τη σελίδα της.
5. Κατασκευάζοντας το εικονικό ημερολόγιο
Η ιδέα ανήκει σε δύο έφηβες, οι οποίες δημιούργησαν μια ιστοσελίδα που ονομάζεται My Yearbook, η οποία παρέχει χώρο στους χρήστες προκειμένου να κρατούν το δικό τους, διαδικτυακό ημερολόγιο. Και ετούτη η επιχειρηματική ιδέα στέφθηκε από επιτυχία, με τις κοπέλες να έχουν βγάλει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ξεκίνησαν ως και σήμερα. Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή 45 εργαζομένους, έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες και προσελκύει διαρκώς διαφημιστές.
6. Κάρτες μέσω Διαδικτύου
Ο Cameron Johnson αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία θα πωλούνταν ευχητήριες κάρτες. Γρήγορα, η ιδέα του ήταν τόσο αποδοτική, που επέκτεινε τις δράσεις του δημιουργώντας πολλά διαφορετικά είδη καρτών, όπως δωροεπιταγές, με τον ίδιο να βγάζει περίπου 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να πουλήσει την εταιρία του και να αφοσιωθεί στο να διδάξει και άλλους πώς να βγάζουν λεφτά από το Διαδίκτυο.
7. Πουλώντας γούρια
Στην Αμερική, μια ομάδα ανθρώπων δημιούργησαν μία ιστοσελίδα που πουλάει γούρια, διαφόρων ειδών, στο πλαίσιο κυρίως του εορτασμού της ημέρας της Ανεξαρτησίας. Πωλούνται περισσότερα από 30.000 γούρια κάθε μήνα, με την ομάδα να έχει βγάλει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια.
8. «Πουλώντας» συμβουλές για τη ζωή
Ένας άνδρας, που ονομάζεται Steve Pavlina, βγάζει αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, απλώς κρατώντας το προσωπικό του blog. Εκεί, γράφει διάφορα κείμενα για τη ζωή- από καθημερινά συμβάντα, έως πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς μία δυσκολία που προκύπτει. Βγάζει περίπου 300 δολάρια ημερησίως, με μόνο λίγα λεπτά δουλειάς.
9. Βοηθώντας ανθρώπους να φορτώσουν μουσική στα i-Pod τους
Και όμως, υπάρχει ακόμη και αυτό. Η Catherine Keane είχε την ιδέα να εμπλακεί στο συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα, όταν απλώς βοήθησε μία μέρα τη φίλη της να περάσει μουσική στο i-Pod της και συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να βγάλει, όντως, χρήματα από αυτό. Τώρα, κερδίζει περισσότερα από 100.000 κάθε χρόνο, απλώς βοηθώντας άλλους ανθρώπους να περάσουν μουσική στο i-Pod τους. Πραγματικά, αν θέλει κανείς να βγάλει λεφτά, μπορεί να βγάλει από τα πάντα.
10. Πουλώντας κεραίες αυτοκινήτου
O Jack Wall είχε την εξαιρετική ιδέα, να πουλάει ιδιόρρυθμες όσο και μοναδικές κεραίες αυτοκινήτου, με όψη μακριά από τις συνηθισμένες, που έχουν όλα τα αυτοκίνητα. Σύντομα, οι υπηρεσίες του τον έκαναν γνωστό, με τον ίδιο να κερδίζει σήμερα αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Ελβετία ψάχνει αγρότες, με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα

Η Ελβετία ψάχνει αγρότες, με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα
Η Ελβετία, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει εργατικό δυναμικό για τα αγροκτήματα, τάχθηκε υπέρ της απασχόλησης των προσφύγων και έτσι ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα 3 χρόνων.
Η Ένωση Ελβετών Αγροτών και το υφυπουργείο Μετανάστευσης (SEM) οργανώνουν το πρόγραμμα στο οποίο ο μισθός για κάθε αγρότη θα φτάνει ως τις 3.000 ευρώ τον μήνα, θα περιλαμβάνει εκμάθηση της γλώσσας και ένταξη στην κοινωνία. Ο γεωργικός τομέας της Ελβετίας απασχολεί περίπου 25.000 έως 35.000 ξένους εποχικούς εργαζομένους, κυρίως Πολωνούς η Πορτογάλους.
Δέκα αγροκτήματα σε όλη την Ελβετία έχουν επιλεγεί γι' αυτήν την πιλοτική δοκιμή και έτσι και οι Ελβετοί αγρότες θα επωφεληθούν από αυτό πρόγραμμα και δεν θα χρειάζεται να ψάχνουν για εποχικούς εργάτες ή για εργάτες εκτός συνόρων της χώρας.
Τον πρώτο μήνα ο μισθός θα είναι 2.000 ευρώ και από τον δεύτερο μήνα θα φτάσει ακόμα και τα 3.000 ευρώ. Ήδη η Ένωση Ελβετών Αγροτών ξεκίνησε εκστρατεία υποδοχής μεταναστών. Σύντομα οι πρόσφυγες που θα προσληφθούν θα είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και έτσι θα ενσωματωθούν και αρμονικά στην τοπική κοινωνία. Αυτήν τη στιγμή, μόνο το 1/3 του συνόλου των προσφύγων μπορεί να ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό τα πρώτα χρόνια στην Ελβετία.

Πηγή:e-radio.gr

Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο

Κατοικίες ανά τον κόσμο προκαλούν το βλέμμα των περαστικών που βλέπουν μπροστά τους ασυνήθιστες δομές με παράδοξο σχεδιασμό. Οι αρχιτέκτονες ακολούθησαν τις συμβουλές των εκκεντρικών ιδιοκτητών και δημιούργησαν σπίτια ασυνήθιστα και πρωτότυπα που αποτελούν αξιοθέατα πολλές φορές στα μέρη που βρίσκονται. Μια ματιά στην ακόλουθη λίστα αποτελεί τρανή απόδειξη…
1. Σπίτι-αεροπλάνο, Miziara, Λίβανος
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
2. Καρχαρίας στη στέγη κατοικίας, Οξφόρδη, Βρετανία
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
3. Κατοικία-αρχαιοελληνικός ναός, Miziara, Λίβανος
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
4. Εξοχική κατοικία στην ταράτσα πολυκατοικίας, Guangzhou, Κίνα
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
5. Σπίτι στο βράχο, Ποταμός Ντρίνα, Σερβία
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
6. Κατοικίες στην ταράτσα, Dongguan, Κίνα
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
7. Tiny House, Boulder, Κολοράντο
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
8. Heliodome, Cosswiller, Στρασβούργο
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
9. Σπίτια-φελλοί, Socuellamos, Ισπανία
perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
10. Σπίτι στο βράχο, Σαν Χοσέ ντε Λας Πιέδρας, Μεξικό


perierga.gr - Ασυνήθιστες κατοικίες στον κόσμο
Πηγή:perierga.gr

Ακόμα να συνέλθουν! Το προσκλητήριο που πήραν οι γονείς της νύφης δεν έγραφε αυτό που περίμεναν...

Ακόμα να συνέλθουν! Το προσκλητήριο που πήραν οι γονείς της νύφης δεν έγραφε αυτό που περίμεναν...
Καλώς ή κακώς συμβαίνει πολλές φορές οι γονείς να μη...
δίνουν την έγκρισή τους για το γάμο του παιδιού τους και με λιγότερο ή περισσότερο διακριτικό τρόπο να του δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή συντρόφου που έκανε.

Από κει και πέρα ανάλογα το χαρακτήρα του καθενός, η αντίδραση στην άρνηση των γονιών του ποικίλλει.



Μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία δεν έκατσε να σκάσει καθόλου, ίσα ίσα πέρασε στην αντεπίθεση, δημιουργώντας μία πολύ ξεχωριστή πρόσκληση για τους γονείς της που δεν της έδωσαν την ευχή τους όπου μεταξύ άλλων τους γνωστοποιεί ότι δεν είναι προσκεκλημένοι ούτε στο γάμο ούτε στη δεξίωση που θα ακολουθούσε.

Η πρόσκληση είχε ως εξής:

Μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές μας,

Ο Άλεξ κι η Αλίσα

Θα ήθελαν να σας καλέσουν να το καταπιείτε

Και να βράσετε στην ευτυχία μας, στη δυστυχία σας

Και στην αμοιβαία ενόχληση που προκαλεί η ύπαρξη του ενός στη ζωή του άλλου

Όσο εμείς θα σας αγνοούμε ολοκληρωτικά και θα γιορτάσουμε το γάμο μας χωρίς εσάς.

Θα πραγματοποιηθεί μια υπέροχη τελετή και θα ακολουθήσει τούρτα, φαγητό και πολλή χαρά.

Και δεν είστε καλεσμένοι σε τίποτα από τα παραπάνω.

Επειδή …… (δεν το μεταφράζουμε αυτό, πρόκειται για την κλασική «ευχή» σε β' ενικό ή και πληθυντικό που αρχίζει από «γ») για αυτό.

Και μη χειρότερα... Η ώρα η καλή!
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr