Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Game of Thrones: Για 5η σερί χρονιά είναι η πιο πειρατικά κατεβασμένη τηλεοπτική σειρά

game_of_thrones_season_6_soundtrack_cover
Για πέμπτη σερί χρονιά το Game of Thrones κατακτά την πρωτιά ως η πιο πειρατικά κατεβασμένη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς, με το The Walking Dead να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και το νεοφερμένο Westworld να έρχεται τρίτο. Αυτό αποδεικνύει ότι παραμένει ένα απίστευτα επιτυχημένο τηλεοπτικό φαινόμενο, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πόσες αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία πενταετία.
Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα Torrentfreak, δεν σημειώθηκαν νέα ρεκόρ σε ταυτόχρονα downloads και διαμοιρασμό των επεισοδίων σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μειώθηκε το μέγεθος της πειρατείας. Απλά, πολύς κόσμος έχει στραφεί σε ιστοσελίδες που streamάρουν τα επεισόδια αντί να κατεβάζουν οι ίδιοι τα torrents στον υπολογιστή τους.
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το Top 10 με τις πιο πειρατικά κατεβασμένες τηλεοπτικές σειρές για το 2016
most_pirated_tv_show_2016
Πηγή:techgear.gr

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή hashtags στο Twitter για το 2016

Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή hashtags στο Twitter για το 2016
Λίγες μέρες πριν από την αλλάγή του χρόνου, το Twitter έδωσε στην δημοσιότητα τα πιο δημοφιλή hashtags του 2016. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, ενώ μέσα στην 10αδα έιναι η εκλογή του Τραμπ, το Brexit και η δημοφιλής σειρά Game Of Thrones.
Ιδού η πλήρης λίστα:

1. Rio2016
2. Election2016
3. PokemonGo
4. Euro2016
5. Oscars
6. Brexit
7. BlackLivesMatter
8. Trump
9. RIP
10. GameofThrones


Πηγή:e-radio.gr