Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια κάνουν θραύση στη Βραζιλία

Ειδικά για τη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία η αμερικανική ΜΚΟ DKT International με έδρα την Ουάσινγκτον σχεδίασε προφυλακτικά που φέρουν τα χρώματα της βραζιλιάνικης σημαίας (κίτρινο και πράσινο) και έχουν γεύση καϊπιρίνια, το εθνικό ποτό των Βραζιλιάνων, που αποτελείται από λάιμ, ζάχαρη και λικέρ cachaca. Με την ονομασία Prudence τα εν λόγω προφυλακτικά εξαντλήθηκαν μόλις σε 15 μέρες και σύντομα αναμένεται να επανακυκλοφορήσουν.
perierga.gr - Προφυλακτικά με γεύση καϊπιρίνια κάνουν θραύση στη Βραζιλία
Ο σκοπός της δημιουργίας τους είναι το γεγονός ότι σε κάθε αθλητική διοργάνωση οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ αγνώστων αυξάνονται και το ασφαλές σεξ επιβάλλεται για την πρόληψη του AIDS και άλλων ασθενειών. Έτσι τα εν λόγω προφυλακτικά ακολουθούν τη βραζιλιάνικη… γραμμή και η γεύση τους δίνει έναν επιπλέον λόγο για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος.


Πηγή:perierga.gr

Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγαριλίκι!

Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγαριλίκι!

Κι όμως! Δεν είναι πλάκα! Το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγαριλίκι βγήκε στην αγορά της Ευρώπης! Κατασκευάζεται στην Ολλανδία και οι χρήστες μπορούν να το γεμίζουν είτε με υγρό κάνναβης είτε με αποξηραμένη κάνναβη.






Η εταιρεία που το δημιούργησε είναι η E-Njoint BV. Παρασκευάζει 10.000 ηλεκτρονικά τσιγαριλίκια την ημέρα και τα εξάγει στην Ευρώπη. Δεν περιέχουν καπνό και είναι 100% νόμιμα.
Ο διευθυνων σύμβουλος της εταιρείας E-Njoint δήλωσε: "Η Ολλανδία είναι γνωστή παγκοσμίως για την ανεκτικότητά της στα μαλακά ναρκωτικά και με το προϊόν αυτό δείχνει ότι μπορεί να πάει και ένα βήμα παραπέρα".

Και συνέχισε: Από την στιγμή που δεν ενοχλείς τον διπλανό σου και κινείσαι στο πλαίσιο του νόμου τότε όλα είναι εντάξει.
Πηγή:newsit.gr

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να γλιτώσει τον οδοντίατρο

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πώς ένα μικρό ψεματάκι αναστάτωσε ολόκληρη της αστυνομία
Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να γλιτώσει τον οδοντίατρο
Τον περασμένο Μάιο η αστυνομία στο γαλλικό χωριό Σεν Ζερβέ βρήκε ένα νεαρό αγόρι να κρύβεται. Όταν αυτό ερωτήθηκε για το λόγο είπε πως είχε απαχθεί από την κοντινή πόλη Μπανουάς, κατάφερε να αποδράσει και κρυβόταν από τον απαγωγέα του.
Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα για τον εντοπισμό του απαγωγέα για να διαπιστώσουν πως όλη η ιστορία δεν ήταν παρά ένα... παραμύθι που επινόησε ο μικρός για να μην πάει στον οδοντίατρο.
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Midi Libre, το αγόρι έδωσε λεπτομερή περιγραφή του απαγωγέα αλλά και του υποτιθέμενου αυτοκινήτου που αυτός οδηγούσε. Μάλιστα, για να γλιτώσει την τιμωρία που δεν πήγε στον οδοντίατρο είπε στους αστυνομικούς πως ήταν καθ΄οδόν για το ιατρείο όταν κάποιος τον εξανάγκασε να επιβιβαστεί στο αμάξι.

Επί έναν μήνα οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η ιστορία του παιδιού δεν ευσταθούσε. Μετά από πιέσεις ο 12χρονος παραδέχτηκε την αλήθεια, δηλαδή πως όλη η ιστορία ήταν επινόηση της φαντασίας του.
Πηγή:e-go.gr