Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Βρίσκεται Υπό Κράτηση: Συνελήφθη «Μαφιόζος» Παπαγάλος Αλλά Κρατάει Το Ράμφος Του Κλειστό


Υπό κράτηση βρίσκεται ένας παπαγάλος στη Βραζιλία, καθώς θεωρείται συνεργός εμπόρων ναρκωτικών.
Το πτηνό είχε εκπαιδευτεί να ειδοποιεί τους εγκληματίες σε κάθε αστυνομική έφοδο φωνάζοντας «Μαμά, η αστυνομία».
Ο παπαγάλος κατασχέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα όταν οι αξιωματικοί έκαναν έρευνα σε σημείο που ένα ζευγάρι πωλούσε ναρκωτικά. Μόλις είδε τους ενστόλους άρχισε να ουρλιάζει.
Ενας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που ήρθε αντιμέτωπος με τον φυλακισμένο παπαγάλο την Τρίτη τον περιέγραψε ως ένα «σούπερ υπάκουο» πλάσμα – αν και έχει κρατήσει το ράμφος του καλά κλειστό αφότου «συνελήφθη».
«Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει άχνα… Είναι εντελώς σιωπηλός» δήλωσε ο δημοσιογράφος.
Ο Αλεξάντερ Κλάρκ, ένας τοπικός κτηνίατρος, επιβεβαίωσε ότι ο παπαγάλος δεν συνεργάζεται.«Πολλοί αστυνομικοί έχουν έρθει και δεν λέει τίποτα» τόνισε.
Το μαφιόζικο πουλί θα παραδοθεί τελικά σε έναν τοπικό ζωολογικό κήπο όπου θα περάσει τρεις μήνες μέχρι να μάθει να πετάει πριν απελευθερωθεί.
Το πουλί συνδέεται με έναν αυξανόμενο κατάλογο ζώων που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών της Βραζιλίας, αν και τα περισσότερα ήταν ερπετά.
Το 2008, η αστυνομία κατέσχεσε δύο μικρούς αλιγάτορες κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης σε φαβέλα στο δυτικό Ρίο ντε Τζανέιρο, τους οποίους κάποιοι γκάνγκστερς τάισαν με τις σορούς των δολοφονημένων αντιπάλων τους.
Ωστόσο, ο πατέρας ενός από τους κατηγορούμενους γκάνγκστερ απέρριψε τις κατηγορίες αυτές, υποστηρίζοντας ότι η συμμορία του γιου του είχε προσπαθήσει αλλά ο αλιγάτορας αρνήθηκε να φάει το πτώμα.
Πηγή: zougla.gr

Άντρας έπιασε το Λόττο και παρέλαβε τα κέρδη με μάσκα για να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και του ζητάνε δανεικά

Με τη στολή την οποίαχρησιμοποιούσαν οι δολοφόνοι στις κινηματογραφικές ταινίες Scream εμφανίστηκε ένας υπερτυχερός του Λόττο στην Τζαμάικα.
Έχοντας κερδίσει 1,2 εκατ. δολάρια, πήγε μεταμφιεσμένος στα κεντρικά του οργανισμού διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών στην πρωτεύουσα Κίνγκστον. Όπως είπε, θέλησε να κρύψει την ταυτότητά του, όχι τόσο γιατί φοβόταν μήπως πέσει θύμα απαγωγής ή ληστείας όσο να μην τον αναγνωρίσουν οι συγγενείς και αρχίσουν να του ζητούν. δανεικά.
«Κοίταξα το κουπόνι που είχα παίξει, διαπίστωσα ότι ήμουν ο νικητής και αμέσως έτρεξα στο μπάνιο μου ουρλιάζοντας: “Κέρδισα! κέρδισα!’”» ανέφερε σε δηλώσεις του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ήταν άρρωστος για αρκετές ημέρες.
«Το κεφάλι μου γύριζε επί τρεις ημέρες, επειδή σκεφτόμουν συνεχώς ότι κέρδισα. Ξάπλωνα και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Η κοιλιά μου με πονούσε επί δύο εβδομάδες και μερικές φορές υπέφερα τόσο πολύ που ξεχνούσα ότι έχω κερδίσει» συμπλήρωσε.
Πάντως, στα αμερικανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησε το επίθετό του (Κάμπελ), ενώ όπως γνωστοποιήθηκε άφησε να περάσουν 54 ημέρες πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τη στολή και να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση.


Πηγή:xaftas.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ηράκλειο: Αντρας έκανε εξέταση αίματος και του είπαν πως είναι έγκυος

Ηράκλειο: Αντρας έκανε εξέταση αίματος και του είπαν πως είναι έγκυος

Απίστευτα πράγματα σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου

Ένα μπέρδεμα στις εξετάσεις που ήταν μάλιστα «φυσιολογικές», θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης. Γίνεται να είσαι άντρας, να πας για μια απλή εξέταση αίματος και να σε βγάλουν έγκυο;
Όπως φαίνεται αυτό είναι πολύ πιθανό να έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, σημειώθηκαν απίστευτα πράγματα.
Όπως λέει ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμαπροκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ του!
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή.
«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;» λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.
Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος χωρίς κόστος που μπορεί να γίνει.
Πηγή:e-radio.gr

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Διάσημοι που πέθαναν παρθένοι

Διάσημοι που πέθαναν πaρθένοι
Αρκετοί διάσημοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία πιθανότατα να πέθαναν χωρίς να κάνουν σεξ. Μερικές από αυτές τις διάσημες προσωπικότητες επέλεξαν να παραμείνουν παρθένες λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους, ενώ άλλοι γεννήθηκαν με σοβαρές ασθένειες που τους απέτρεψαν από το να κάνουν σεξ. Υπήρχαν όμως και άλλοι που απλά σκέφτηκαν πως το σεξ θα τους αποσπάσει την προσοχή από τη σταδιοδρομία τους.
Ποιο είναι το πιο διάσημο πρόσωπο που πιθανόν πέθανε παρθένο; Παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος με την Εύα Μπράουν, πολλοί άνθρωποι υποπτεύονται ότι ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε παρθένος. Φημολογείται ότι ποτέ δεν έχει κοιμηθεί με τη γυναίκα του. Πέθανε στα 56 του χρόνια. 

OIσαάκ Νεύτων δεν παντρεύτηκε ποτέ στη ζωή του. Ήταν ένα μοναχικό άτομο, και πολλοί ιστορικοί της εποχής πιστεύουν ότι πέθανε παρθένος. Πέθανε στα 84 του.

Η Μητέρα Τερέζα αφιέρωσε όλη της την ζωή στο να είναι μια καθολική καλόγρια. Ένας αφοσιωμένος οπαδός του καθολικισμού, όπως την αποκαλούσαν. Η Μητέρα Τερέζα ήταν γνωστό ότι πέθανε παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Σε μια συνέντευξή του το 1980, ο Andy Warhol ισχυρίστηκε ότι ήταν ακόμα παρθένος. Ο Warhol πέθανε επτά χρόνια αργότερα, αλλά η σεξουαλική κατάσταση του παρέμεινε ένα ερωτηματικό. Πολλοί πιστεύουν πως ο ισχυρισμός του ήταν αληθινός και κράτησε μέχρι τον θάνατό του. Πέθανε στο 59 του.

Από τους μεγαλύτερους επιστήμονες και εφευρέτες, Νίκολα Τέσλα, απείχε από το σεξ για όλη του τη ζωή. Πίστευε ότι το σεξ θα του αποσπάσει την προσοχή από την εργασία του. Πέθανε στα 87 του.

Η Queen Elizabeth ήταν γνωστή ως η «Παναγία Βασίλισσα." Ήταν η τελευταία ηγέτης από την κληρονομιά Tudor και πέθανε και αυτή παρθένα. Πέθανε σε ηλικία 70 ετών.
Ο Hans Christian Andersen, συγγραφέας της Μικρής Γοργόνας, φημολογείται ότι πέθανε παρθένος. Ποτέ δεν παντρεύτηκε και πέθανε στα 70 του. 
Πηγή:e-radio.gr