Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.
"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".

Αυτά είπε ο Μουρίνιο, μετά τη γελιοποίηση της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα.Όταν πονάει τα ρίχνεις πάντα στη διαιτησία, κάτι ξέρουμε κι εμείς στην Ελλάδα.....Μουρίνιο ,άντε γεια!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου