Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ντομινικ Στρος Καν:Παγκόσμια κατακραυγή

Συνελήφθη ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα στη Νέα Υόρκη. Εντός της ημέρας θα βρεθεί στο εδώλιο


Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45 από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση.Ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρίας, κατά του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνονομίας.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, καθώς και στο παρελθόν πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις.
Ο 62χρονος πολιτικός, που έχει το παρατσούκλι του "μεγάλου γόη"(καλά αν δεν είχε τη θέση θα σου' λεγα εγώ), όπως αποκάλυψε σε αποκλειστικό άρθρο της New York Post, επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, να την πέταξε στο κρεβάτι και προσπάθησε να την εξανάγκασει να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια προσπάθησε να την κρατήσει στο δωμάτιο, κλειδώνοντας την πόρτα.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, όπου λίγο αργότερα συνελήφθη.Η 32χρονη καμαριέρα, η οποία κατέθεσε μήνυση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με ελαφρά τραύματα μετά την επίθεση, που είπε πως σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.
"Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας επικαλούμενος τη μαρτυρία της καμαριέρας, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο Στρος Καν να την πιάσει και με βία να τη σύρει στο μπάνιο.
Η γυναίκα, αφού κατάφερε να αποδράσει, ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο.(σε πήρε η βιασύνη ατιμούλη!)
Μ.Μ.Ε:
Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για τη σύλληψη του Ντομινικ Στρος Καν. Δείτε πώς καλύτουν το θέμα τα διεθνή ΜΜΕ. Καμία αντίδραση μέχρι στιγμής από την γαλλική προεδρία.Κ Το άρθρο έχει παρθεί από το news247.gr

. Καλά ρε συ Ντομινίκ δε σου φτάνει που ........απαυτώνεις 10000000 Έλληνες και πόσους ακόμα σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, η καημένη η καμαριέρα τι σου έφταιξε. Αν πραγματικά ισχύουν όλα όσα του προσάπτουν πάντως, καλό θα είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά, αν και δε το νομίζω....Θα μου πείτε γιατί τόση απαισιόδοξία??Ε!  κάτι έχουμε καταλάβει και εμείς στα όσα χρόνια παρακολουθούμε πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου