Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Κάνε μας πλάκα κ. Λοβέρδο!!!



"Προσέξτε αλλιώς θα φύγουμε", λέει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος σε πολιτικούς αντιπάλους και πολίτες, με αφορμή τους προπηλακισμούς, τις "μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές", όπως τις χαρακτηρίζει, αλλά και τον "καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο"
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το να μιλάει ένας πολιτικός, και μάλιστα Υπουργός, και να λέει την αλήθεια είναι κάτι σημαντικό. Αλλά να τα λέει αφού χρησιμοποίησε το ψέμα για να βγει, είναι σαν να σε βιάζει και μετά να σου λέει συγνώμη. Ε! η πράξη έχει ήδη γίνει....
Δεύτερον δε σας κρατάει κανένας...αν δε μπορείτε, που δε μπορείτε, φύγετε. Και αν δε θέλετε, πάλι ο δρόμος ανοιχτός είναι...Είπατε ότι λεφτά  ποτέ δεν υπήρχαν. Κ. Λόβέρδο, το ξέρουμε. Μας το έδειξε ο Λαζόπουλος.Από το 2009 σχεδίαζε ο πρωθυπουργός την είσοδο στο ΔΝΤ.Τώρα σας έπιασε όλους η ειλικρίνια....
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στις "μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές" και στον "καταγγελτικό αντιπολιτευτικό λόγο".Για το πρώτο , ήμαρτον.Παπάδες σας έκαναν μέχρι να σκάσουν οι βόμβες. Όσο για το δεύτερο, τι κάνατε εσείς όταν ήσασταν αντιπολίτευση? Μιλάγατε με γλυκόλογα? Μα για πόσο βλάκες μας περνάς.
Οι δηλώσεις που έκανε στην Real news συνοπτικά έχουν ως εξής:"Με όλα αυτά έρχεται στο μυαλό να φύγουμε εμείς, να έρθουν να τα κάνουν οι άλλοι. Να δούμε, θα τα κάνουν καλύτερα.
"Η συναίσθηση της εθνικής ευθύνης μας κρατά στο τιμόνι...Βεβαίως και αναλαμβάνουμε με θάρρος τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και όρια. Ας το σκεφτούν αυτό οι λειτουργούντες εκ τους ασφαλούς", δηλώνει.
Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για "ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη εκ του ασφαλούς κριτική", για "καταγγελτικό και εύκολο αντιπολιτευτικό λόγο", για "προπηλακισμούς" και "εξευτελισμούς προσωπικούς".
O υπουργός Υγείας παρομοιάζει τα κυβερνητικά στελέχη με "ανθρώπους στον λάκκο με τα λιοντάρια" και σημειώνει χαρακτηριστικά: "δεν μπορώ να ανεχτώ ως εθνική στάση ή ως λογική πολιτική συμπεριφορά να είμαστε π.χ. δέκα άνθρωποι στον λάκκο με τα λιοντάρια και να είναι πάνω από το λάκκο-δηλαδή, όχι μέσα, αλλά γύρω γύρω από αυτόν-διάφοροι άλλοι πολιτικοί από τον δικό μας χώρο, από τη μείζονα αντιπολίτευση κατά κύριο λόγο, από την Αριστερά κατά κυριότατο λόγο, και με σηκωμένο δάχτυλο να μας λένε πως να παλέψουμε με τα λιοντάρια, και ότι αυτοί, αν ήταν μέσα, θα τα κατάφερναν καλύτερα".
Πάντως για να ξέρετε κ. Λοβέρδο, όταν στη θέση των λιονταριών έρθουν οι Έλληνες, που είναι πεινασμένοι σαν λιοντάρια, τότε να σας δω....Κι όσο για τους άλλους, σίγουρα δε θα τα κάνουν καλύτερα, αφού οι δυο σας κάνατε σκατά τη χώρα, αλλά κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας κι αφήστε τους άλλους..Ακους εκεί απειλεί κιόλας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου