Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

36χρονος παρθένος έχει 14 παιδιά

Είναι 36 ετών, παρθένος κι έχει 14 παιδιά!
36χρονος παρθένος έχει 14 παιδιά

Ο λόγος για τον Trent Arsenault, που τον περασμένο Δεκέβριο είχε ξανά απασχολήσει τον Τύπο, όταν απειλήθηκε με φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 δολαρίων από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ εξαιτίας της αγαθοεργίας του.
Ο άνδρας είχε άτυπα ιδρύσει μια δωρεάν τράπεζα σπέρματος όπου μπορούσαν να απευθύνονται άπορα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να τεκνοποιήσουν. Με τον τρόπο αυτό άλλωστε γεννήθηκαν και τα 14 παιδιά που φέρουν τα γονίδιά του.
Τώρα ο 36χρονος πατέρας αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του σεξ και είναι παρθένος. Όπως τόνισε είναι «σεξο-δωρητής» (donor-sexual), έναν όρο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος για να εξηγήσει το ότι το 100% των σεξουαλικών του ορμών και της ενέργειας διοχετεύεται στο να παράγει σπέρμα ώστε να βοηθά άπορα ζευγάρια να αποκτούν παιδάκια.
Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο όπως λέει απέχει από κάθε άλλη σεξουαλική δραστηριότητα.
Μέσω μιας ιστοσελίδας ο Arsenault δωρίζει το «οργανικό» όπως σημειώνεται σπέρμα του. Ωστόσο, ειδικοί προειδοποιούν πως η ασυνήθιστη αυτή προσέγγιση στην πατρότητα ανοίγει την πόρτα για την εξάπλωση ασθενειών όπως το AIDS.
Από την πλευρά του ο Arsenault δηλώνει πως απλά βοήθησε άτεκνες γυναίκες, που δεν είχαν άλλη λύση από τον να έκαναν σεξ με κάποιον ξένο να τεκνοποιήσουν δίχως να καταφύγουν σε αυτή τη λύση.
Πηγή:e-go.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου