Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γυναίκα λήστεψε τράπεζα και μοίρασε τα χρήματα σε παιδιά

Μια σύγχρονη Ρομπέν των δασών επιδίωξε να γίνει μια γυναίκα στη Βοστώνη. Λήστεψε τράπεζα υπό την απειλή όπλου για να δώσει τα κλοπιμαία στα παιδιά της γειτονιάς…

Γυναίκα λήστεψε τράπεζα και μοίρασε τα χρήματα σε παιδιά

Η Τζασμίν Ριβιέρα αρχικά λήστεψε ένα μικρό υποκατάστημα τράπεζας στη Βοστώνη με τη βοήθεια δύο σημειωμάτων που επέδειξε στον ταμία.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, η Ριβιέρα έδωσε δύο σημειώματα στον ταμία ένα από τα οποία έγραφε «Βάλε τα χρήματα στην τσάντα, έχω πυροβόλο όπλο. Μην φωνάξεις».
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και δίνοντας στον οδηγό κάποια από τα χρήματα του είπε να την οδηγήσει έξω από άλλα καταστήματα τραπεζών στην περιοχή του Ρόξμπουρυ.
Ο ταξιτζής, ονόματι Levin κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την επιβάτη η οποία από την πρώτη στιγμή είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Καθισμένη στα πίσω καθίσματα του ταξί του είπε : «Δεν θα πιστέψεις τι έκανα μόλις τώρα. Απλά λήστεψα μια τράπεζα».
Μάλιστα, εκστασιασμένη τον ενημέρωνε πως σκόπευε να χτυπήσει κι άλλα καταστήματα κερδίζοντας ακόμη περισσότερα χρήματα.
Ο οδηγός σκεπτόμενος ότι είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή ότι όντως έφερε όπλο, ανέλαβε δράση και με μια απότομη κίνηση την πέταξε έξω από το αμάξι κοντά σε ένα πάρκο και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.
«Αρχικά θεώρησα ότι ήταν ναρκομανής. Μετά φοβήθηκα και σκέφτηκα ότι είναι ψυχοπαθής. Δεν ήξερα αν είχε όπλο. Ίσως και να επιχειρούσε να με ληστέψει. Πανικοβλήθηκα. Πέρασαν 40 σκέψεις ταυτόχρονα από το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να την πετάξω έξω. Όταν βρεθείς σε αυτήν την κατάσταση πανικοβάλλεσαι. Είναι σα να ζεις ταινία περιπέτειας» είπε αργότερα σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο ο οδηγός ταξί.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο πάρκο όπου την είχε αφήσει ο οδηγός, βρήκαν τη γυναίκα να μοιράζει τα χρήματα στα παιδιά που αμέριμνα έπαιζαν στην παιδική χαρά.
Η Ριβιέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου θα δεχτεί θεραπεία. Αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη στις 17 Ιανουαρίου.
Πηγή:e-go.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου