Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Συνάντησε» την Ουκρανέζα μητριά του, σε ομαδικά όργια


«Συνάντησε» την Ουκρανέζα μητριά του, σε ομαδικά όργια

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο από μια ιστορία που μόνο σε τηλεοπτικό σήριαλ θα μπορούσε να εκτυλιχτεί. Πρωταγωνίστρια της ιστορίας και πέτρα του σκανδάλου μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία.
Η όμορφη γυναίκα ήταν παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια με ένα 53χρονο άντρα, ο οποίος μετά τον χωρισμό από τον πρώτο του γάμο είχε ορκιστεί εργένης και δεν είχε εκφράσει επιθυμία να ξαναπαντρευτεί μέχρι που γνώρισε την 27χρονη. Τόσο οι φίλοι του όσο και ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, ήταν αντίθετοι με αυτή τη σχέση και όπως φάνηκε είχαν δίκιο…
Η… δυσάρεστη έκπληξη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της cretalive.gr η νεαρή κοπέλα μαζί με μια φίλη της έκλειναν ραντεβού μέσω αγγελιών με πελάτες και κατέληγαν σε «ροζ» γκαρσονιέρες για ομαδικά όργια. Στο τελευταίο ραντεβού της όμως, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ανάμεσα στους πελάτες ήταν και ο γιος του 53χρονου ο οποίος όταν κατάλαβε ότι η μητριά του ήταν εκεί για να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, σοκαρίστηκε και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στην 27χρονη Ουκρανή. Οπως ήταν φυσικό έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα του ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Πηγή:karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου