Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πίνακες φτιαγμένοι από σεξ!


Ο καλλιτέχνης Alexandrer Esquerra βρήκε έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να δημιουργήσει τη νέα του έκθεση ζωγραφικής. Περιλαμβάνει χρώματα, τελάρα και σεξ.
Ναι, καλά διαβάσατε. Ο καλλιτέχνης καλεί ζευγάρια που θέλουν να δημιουργήσουν και τους αναθέτει μια αποστολή! Να μεγαλουργήσουν καλλιτεχνικώς... μέσω του σεξ! Έτσι, αφήνει τα ζευγάρια σε ένα τελείως ιδιωτικό σκηνικό, με κεριά, χαμηλό φωτισμό, ακόμα και θερμαινόμενους καμβάδες, να καλυφθούν με μπογιές και να ζωγραφίσουν με τα σώματά τους ενώ κάνουν έρωτα, προτρέποντάς τους να απολαύσουν τη διαδικασία και να μη νοιάζονται για το αποτέλεσμα!
Ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του πως η έμπνευση του ήρθε μετά από μια νύχτα πάθους... "Ξύπνησα μετά από ένα βράδυ γεμάτο σεξ και βρήκα το -συνήθως τακτοποιημένο- δωμάτιό μου τρομερά ακατάστατο. Αμέσως είδα την καλλιτεχνική πλευρά του σεξ".
"Κοιτάς τους πίνακες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν το ζευγάρι ήταν γκέι ή στρέιτ, νέοι ή γέροι, παντρεμένοι ή παράνομοι εραστές. Αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ", ανέφερε.
Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου