Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Το ανέκδοτο της εβδομάδας:Kίνηση που στηρίζει τον Παπανδρέου




















Ένα κείμενο υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ διακινείται στο διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα στο Facebook με την ονομασία «Κίνηση για τον Γιώργο Παπανδρέου – Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ» δηλώνει ότι μαζεύει υπογραφές για στηρίξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή της ενότητας. «Μαζεύουμε υπογραφές γιατί στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου! Διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, ας δείξουμε την δύναμη μας, ας δείξουμε την στήριξή μας στον Γιώργο Παπανδρέου!!!» προτρέπουν τους χρήστες τα μέλη της ομάδας.
Το κείμενο έχει ανέβει και στο http://kinisigap.wordpress.com/ και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 743 «ηλεκτρονικές» υπογραφές στο διαδικτυακό τόπο http://www.ipetitions.com/petition/kinisigap/.
Το ΠΑΣΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι το blog και το κείμενο έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ έκανε λόγο για «απάτη» που ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. «Κείμενο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το σχετικό blog στο οποίο παραπέμπει, με την υπογραφή "Κίνηση φίλων ΓΑΠ", καθώς και η σελίδα οικονομικών προσφορών σε δολάρια (!), στην οποία στην συνέχεια σε οδηγεί, για την οικονομική ενίσχυση του blog, αλλά με το παραπλανητικό τίτλο "Κίνηση ΓΑΠ", προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, Γιώργο Παπανδρέου, και ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και καταγγελίες πολιτών» ανέφερε σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.
Πηγή:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου