Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τον έψαχναν στο ποτάμι και αυτός... κοιμόταν

Τριανταενιάχρονος τις πρωινές ώρες χτες βούτηξε από ύψος περίπου 40 μέτρων στα νερά της μανιασμένης Αραπίτσας στη Νάουσα και σώθηκε με μερικές μόνο αμυχές.
Ανδρες της ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκαν για τον δήθεν «αγνοούμενο»
Τριανταενιάχρονος τις πρωινές ώρες χτες βούτηξε από ύψος περίπου 40 μέτρων στα νερά της μανιασμένης Αραπίτσας στη Νάουσα και σώθηκε με μερικές μόνο αμυχές. Κι ενώ τον αναζητούσαν εναγωνίως ως αγνοούμενο οι συγγενείς του και άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν από τη Θεσσαλονίκη, αυτός βρέθηκε αργότερα να... κοιμάται στο σπίτι της γιαγιάς του.
Ολη η ιστορία ξεκίνησε στις 5.30 το πρωί και για άγνωστο λόγο ο 39χρονος βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας στο βάραθρο της Αραπίτσας από τη γέφυρα των Στουμπάνων. Αυτό τον καιρό η Αραπίτσα έχει πολλά και ορμητικά νερά και μόνο από θαύμα θα μπορούσε να σωθεί όποιος έκανε ένα παρόμοιο εγχείρημα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον 39χρονο βρισκόταν μια φίλη του, ενώ λίγο μετά οι συγγενείς του ειδοποίησαν την Πυροσβεστική της Νάουσας για να κληθούν και άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουν έρευνες για την ανεύρεση του «αγνοούμενου».
Κι ενώ οι άνδρες της ΕΜΑκ επιχειρούσαν στα ορμητικά νερά της Αραπίτσας και αναζητούνταν ο 39χρονος, λίγο πριν τις 11 έγινε γνωστό από συγγενικό του πρόσωπο ότι είχε εντοπιστεί να κοιμάται στο σπίτι της γιαγιάς του, ενώ έφερε μόνο μερικές αμυχές. Από το φιλικό περιβάλλον του 39χρονου, για τον οποίο λέγεται ότι είναι πολύ γυμνασμένος και δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, αναφέρεται ότι επρόκειτο για ατύχημα, αφού περνώντας έξω από τα κάγκελα της γέφυρας γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.
Κατά την πτώση του φέρεται ότι προσέκρουσε σε κάποια κλαδιά δέντρων προκαλώντας του αμυχές στο σώμα, αλλά τον βοήθησαν να σωθεί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος κολύμπησε και βγήκε από την άλλη πλευρά, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου