Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Υποφέρει από πονοκεφάλους κάθε φορά που παρακολουθεί πορνό!

Υπεργκαντέμης: Υποφέρει από πονοκεφάλους κάθε φορά που παρακολουθεί πορνό!
Το τελευταίο πράγμα που περιμένει να νιώσει κάποιος όταν παρακολουθεί «ροζ» ταινίες, είναι πονοκέφαλος τόσο έντονος, που δεν αντέχεται. Και όμως, αυτό ακριβώς συμβαίνει σε έναν 24χρονο, κάθε φορά που παρακολουθεί πορνό.
Εδώ και 2 χρόνια, ο 24χρονος Ινδός, ο οποίος ζει στη νέα Υόρκη και το όνομα του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, νιώθει το κεφάλι του έτοιμο να εκραγεί, κάθε φορά που παρακολουθεί έστω και ένα μικρής διάρκειας βίντεο πορνό.
Ο άντρας, μηχανικός λογισμικού στο επάγγελμα, ζήτησε ιατρική βοήθεια στο κέντρο νευρολογίας Μοντεφιόρε στη Νέα Υόρκη, όπου λόγω της ιδιαίτερης περίπτωσης του, έγινε αντικείμενο μελέτης από νευρολόγους.
Οι γιατροί έκπληκτοι παρατήρησαν ότι οι πονοκέφαλοι δεν εμφανίζονται όταν ο άντρας αυνανίζεται, ούτε όταν κάνει σεξ, παρά μόνο όταν απλώς παρακολουθεί πορνό. Μάλιστα, ακόμα και όταν του παρείχαν ισχυρή δόση αναλγητικών πριν την «προβολή», εκείνος άντεξε να παρακολουθήσει μόλις 10 λεπτά, προτού διπλωθεί από τον πόνο.
Ενώ όμως τον υπέβαλλαν σε ένα σωρό εξετάσεις, δεν μπορούν να βρουν τί προκαλεί την περίεργη κατάστασή του, καθώς κατά τα άλλα είναι υγιέστατος, ενώ και τα εγκεφαλογραφήματα δεν έδειξαν κάποια ανωμαλία.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου