Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Βρετανίδα με εθισμό στο... νερό


 Πίνει και δεν ξεδιψά με τίποτα, αφού χρειάζεται 25 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα. Γνωρίστε τη Βρετανίδα με την παράξενη εμμονή.
Έχουμε ακούσει για πολλούς εθισμούς, αλλά ο συγκεκριμένος μάλλον είναι από τους πιο περίεργους και πιο... υγρούς, καθώς η 26χρονη Sasha Kennedy είναι εθισμένη στο νερό.
Κι αν οι γιατροί συνιστούν την κατανάλωση νερού, ως ευεργετική για τον οργανισμό, η εν λόγω κυρία το παράκανε, αφού καταναλώνει περίπου 25 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα.
Η Sasha χαίρει άκρας υγείας, σύμφωνα με τις εξετάσεις που της επιβλήθηκαν από γιατρούς, αλλά πάντα προκαλεί την έκπληξη των γύρω της όταν δε μπορεί να σταματήσει να πίνει νερό.
Η εμμονή της νεαρής Βρετανίδας και μητέρας δύο αγοριών ξεκίνησε στα έξι της χρόνια, χωρίς προφανή λόγο.
Η ιδιαιτερότητα αυτή την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της, καθώς η ανάγκη για νερό εμφανίζεται κάθε μία ώρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Σηκώνεται κάθε μία ώρα για να πιει νερό, διακόπτοντας έτσι τον ύπνο της.
Παρόλα αυτά δε φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει την κατανάλωση αλλά και τις συχνότατες επισκέψεις στην τουαλέτα που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της.
Η ίδια τονίζει πως το νερό είναι μία εμμονή και για αυτό χρειάζεται να κουβαλά μεγάλα μπουκάλια για να είναι προετοιμασμένη.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου