Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πώς γίνεται να γεννήσεις δίδυμα σε δύο διαφορετικές χώρες;

Μπορεί να ακούγεται περίεργο και… ακατόρθωτο κι όμως συνέβη – και αν διαβάσετε την ιστορία θα δείτε και πόσο απλή είναι η εξήγησή του.
Μια γυναίκα, λοιπόν, κατάφερε να γεννήσει τα δίδυμά της σε δύο διαφορετικές χώρες, όταν αυτά… ξάφνιασαν τους γονείς τους, καθώς ετοιμάστηκαν να έρθουν στον κόσμο πρόωρα.

H 28χρονη Donna Keeman ξεκίνησε να έχει συστολές γέννας στο Northumberland, έτσι αναγκάστηκε να γεννήσει το γιο της Dylan στο σαλόνι του σπιτιού των παππούδων του στην Αγγλία, καθώς δεν προλάβαινε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Έτσι, αφού ο μικρός ήρθε στον κόσμο, η ευτυχής μητέρα μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο που είχε τις υποδομές για να υποδεχθεί ένα τέτοιο περιστατικό. Κι αυτό δεν ήταν στην Αγγλία αλλά στη γειτονική Σκωτία, όπου έφερε στη ζωή και το έτερο «διδυμάκι», την κόρη της Hannah.
Τα λιλιπούτεια δίδυμα κατακτούν έτσι ένα ιδιαίτερο «ρεκόρ», επιτυγχάνοντας να γεννηθούν σε δύο διαφορετικές χώρες. Προς το παρόν, βρίσκονται στη θερμοκοιτίδα του σκωτσέζικου νοσοκομείου, σύντομα όμως θα περάσουν και πάλι τα σύνορα για να βρεθούν στο Northumberland της Αγγλίας. Όπως και να έχει, είναι πραγματικά γλυκύτατα, οπότε ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς -που έγιναν διάσημοι για έναν άκρως πρωτότυπο λόγο- «να τους ζήσουν»!
Πηγή:digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου