Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγωνισμός στριπ-τιζ για «πιτσιρίκες» που ψάχνουν δουλειά

Εντονη κριτική έχει προκαλέσει η απόφαση ενός strip club να ανακοινώσει με πηχυαίους τίτλους βραδιά ερασιτεχνών που θα διαγωνιστούν για να κερδίζουν τη δουλειά.
Διαγωνισμός στριπ-τιζ για «πιτσιρίκες» που ψάχνουν δουλειά
Το Penthouse στο Βανκούβερ του Καναδά έχει αυτές τις ημέρες στην είσοδό του το μήνυμα JUNIORS AMATEUR CONTEST SEPT 20, το οποίο μεταφράζεται ως «διαγωνισμός για πιτσιρίκες στις 20 Σεπτεμβρίου».
Η υπόνοια ότι θα «παρελάσουν» μπροστά στα μάτια των πελατών ημίγυμνες ανήλικες έχει προκαλέσει την οργή τοπικών φορέων, γειτόνων και των ΜΜΕ, αλλά όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, πρόκειται απλώς για παρεξήγηση λόγω του ότι στην πρώτη λέξη δεν μπήκε η απαραίτητη... απόστροφος, που υπάρχει στις αφίσες και το site.

Οπως λέει ο Ντάνι Φιλιπόνε, πρόκειται για όνομα και η πινακίδα ουσιαστικά γράφει: Ο διαγωνισμός ερασιτεχνών του Πιτσιρίκου, στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο «Πιτσιρίκος» είναι ο διαχειριστής του μαγαζιού και κατά το αφεντικό του, έτσι τον ξέρει όλη η πόλη.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι για τους πελάτες ενός στριπτιζάδικου, η υπόνοια και μόνο της εμφάνισης ανηλίκων είναι -αν μη τι άλλο- δέλεαρ. Η άλλη πλευρά θεωρεί ότι μπορεί η ανακοίνωση να είναι νόμιμη, αλλά είναι ανήθικη, αλλά αυτό δεν φαίνεται πτοεί ούτε τις... διαγωνιζόμενες.

Οπως λέει ο Φιλιπόνε, οι κοπέλες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 19, αλλά σε παλαιότερες αντίστοιχες... εκδηλώσεις συμμετείχαν ακόμη και 40άρες που είχαν το κορμί και το... τσαγανό. «Αλλες φορές θέλουν να γίνουν εξωτικές χορεύτριες, άλλες το κάνουν μετά από κάποιο στοίχημα, άλλες απλώς και μόνο για την φάση», όπως λέει.

«Εχουν υπάρξει περιπτώσεις που κορίτσια έπεσαν από τη σκηνή, γλίστρησαν από την μεταλλική κολώνα», θυμάται ο Φιλιπόνε, αλλά επισημαίνει ότι οι ερασιτέχνες «τείνουν να παίρνουν δεκαπλάσιο χειροκρότημα από ότι οι επαγγελματίες».
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου