Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγός συμπεριφοράς για σωστά κουνελάκια Playboy

Μη βγαίνετε ραντεβού, μην πίνετε και κρατήστε τα αυτιά σας όρθια! Αυτό επιτάσσει το εγχειρίδιο συμπεριφοράς για σωστά κουνελάκια του Playboy.
Μη βγαίνετε ραντεβού, μην πίνετε και κρατήστε τα αυτιά σας όρθια! Αυτό επιτάσσει το εγχειρίδιο συμπεριφοράς για σωστά κουνελάκια του Playboy.
Τη δεκαετία του 1960, το να είναι μια κοπέλα κουνελάκι playboy εθεωρείτο ως μια από τις συναρπαστικότερες δουλειές. Αλλά ακόμη και τα κορίτσια του Χέφνερ δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν από κανονισμούς εργασίας.
Το εγχειρίδιο συμπεριφοράς για κουνελάκια συμπεριλαμβάνει τόσο κανόνες καθαριότητας όσο και συμπεριφορά χορού αλλά και διαχείρισης χρόνου! Τα αποκαλυπτήρια έγιναν πρόσφατα από ένα πρώην κουνελάκι της δεκαετίας του ΄60, την Ρεγκίνα που δουλευε σε μπαρ του Ντιτρόιτ στα τέλη της δεκαετίας.
Το εγχειρίδιο συμπεριφοράς για κουνελάκια χωρίζεται σε κεφάλαια όπως για παράδειγμα «τα προνόμια του να είσαι κουνελάκι», «η συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένα κουνελάκι» και «η εμφάνιση αλλά και περιποίηση για ένα σωστό κουνελάκι».
Η εισαγωγή του οδηγού για κουνελάκια είναι επίσης ενδεικτική: "Καλωσήρθες στον κόσμο του Playboy! Είναι μεγάλη τιμή η επιλογή σου για κουνελάκι, πρόκειται για μια δουλειά συναρπαστική και μοναδική. Το κουνελάκι του Playboy δίνει ένα νέο νόημα στη γοητεία, την ομορφιά και τη φιλική εξυπηρέτηση".
Ωστόσο, παρά την αίγλη της δουλειάς τα κορίτσια δικαιούνταν μόλις μια εβδομάδα διακοπές το χρόνο ενώ μικρές ατασθαλίες θα μπορούσαν να τους στερήσουν τη ζωή των ονείρων τους. Η ανυπακοή ή η αργοπορία θα μπορούσαν να τους δείξουν την έξοδο, όπως επίσης και η λάθος εφαρμογή των αυτίων τους ή του λοιπού εξοπλισμού τους, όπως η ουρίτσα τους!
Η μόνη δραστηριότητα που ήταν ελεύθερη για τα κουνελάκια ήταν το κάπνισμα, αν και εδώ είχαν επιβληθεί κάποιοι περιορισμοί. Τα κουνελάκια δε θα μπορούσαν να στέκονται κρατώντας τσιγάρο. Μπορούσαν μόνο να πάρουν μια τζούρα και στην συνέχεια να αφήσουν το τσιγάρο με χάρη στο τασάκι. Για ποτό ούτε λόγος, αφού η κατανάλωση αλκοόλ απαγορευόταν εντελώς.
Τα κουνελάκια επίσης δεν έπρεπε να συνομιλούν με τους πελάτες ενώ σε καμία περίπτωση δεν επιτρεπόταν να αποκαλύψουν το ονοματεπώνυμό τους ή τον αριθμό τηλεφώνου τους. Ωστόσο, οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να χορέψουν μαζί τους χορούς όπως το σεικ, το Μπούγκαλου κτλ.
Από τους κανόνες δε λείπει και η υγιεινή καθώς τα κουνελάκια υποχρεώνονταν να κάνουν καθημερινά μπάνιο και να βάζουν αποσμητικό.
«Η τακτική χρήση λοσιόν σώματος θα κρατήσει το δέρμα σας απαλό και όμορφο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον οδηγό.
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου