Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Χάκερ δημοσίευσαν όλα τα δεδομένα της NASA, της Ιnterpol και του FBI!

Χάκερ δημοσίευσαν όλα τα δεδομένα της NASA, της Ιnterpol και του FBI!
Οι χάκερ Ghost Shell επιφύλασσαν τριπλό χτύπημα σε διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες υπηρεσίες, όπως η NASA, το FBI και η Interpol.
H ομάδα των χάκερ έκλεψε και δημοσιοποίησε ηλεκτρονικά δεδομένα 1,6 εκατομμυρίων λογαριασμών και προκειμένου να μην εντοπιστούν και διαγραφούν τα δεδομένα, η οργάνωση τα ανάρτησε σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους, σχεδόν ταυτόχρονα!
Όπως αναφέρεται στο BBC, οι χάκερ συγκέντρωσαν τα δεδομένα των ΝASA, FBΙ και Interpol, αλλά και τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών στην Αμερική και την Ευρώπη.
Στο σύνολο 37 οργανισμοί δέχτηκαν επίθεση από τους Ghost Shell, φίλοι των Anonymous, που έχουν καταφέρει ουκ ολίγες επιθέσεις μέσα σε ένα χρόνο.
Τα δεδομένα που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι κωδικοί και ονόματα χρηστών, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βιογραφικά εργαζομένων, καθώς και απόρρητο περιεχόμενο από τις βάσεις δεδομένων των οργανισμών.
Η ομάδα Ghost Shell με αυτόν τον τρόπο προωθεί την καμπάνια της, που έχει τίτλο «ProjectWhiteFox» και αποσκοπεί σε περισσότερη ελευθερία στις διαδικτυακές πληροφορίες.
Πηγή:e-radio.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου