Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πήραν πίσω τη δημοσιογράφο που έκανε στριπτίζ

Η νεαρή δημοσιογράφος Σάρα Τρέσλερ που πέρσι απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με την απόλυσή της βρήκε ξανά εργασία και μάλιστα στον ίδιο όμιλο!
Πήραν πίσω τη δημοσιογράφο που έκανε στριπτίζ
Η νεαρή απολύθηκε το Μάρτιο του 2012 όταν αποδείχτηκε... διπλοθεσίτισα, καθώς τα βράδια εργαζόταν σε άλλον εργοδότη κάνοντας στριπτίζ!
Η 30χρονη Σάρα Τρέσλερ επί ένα χρόνο έγραφε στην στήλη "Κοινωνικά" της συντηρητικής εφημερίδας, είχε όμως αποκρύψει το δεύτερο επάγγελμά της που ήρθε στο φως με τη βοήθεια καλοθελητή συναδέλφου της.
Δημοσιογράφος από αντίπαλη εφημερίδα, αποκάλυψε σε άρθρο του ότι η Σάρα είναι πολύ "καυτή" δημοσιογράφος αφού τα βράδια κάνει στριπτίζ ενώ έχει προφίλ στο Facebook και στο Twitter με το ψευδώνυμο «οργισμένη στρίπερ».
Μάλιστα, ο συνάδελφός της παρουσίασε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όπου η Τρέσλερ εμφανίζεται με σέξι εσώρουχα και ψιλοτάκουνες γόβες στιλέτο να χορεύει σε στύλο.
Η ειρωνία είναι βέβαια πως το νέο έντυπο στο οποίο θα δουλέυει η στρίπερ-δημοσιογράφος ανήκει στον ίδιο όμιλο με την προηγούμεη εφημερίδα στην οποία εργαζόταν!
Αυτό που συνέβη είναι πως ο όμιλος αναγκάστηκε να επαναπροσλάβει την Τρέσλερ για να μην έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τσουχτερή αποζημίωση! Η πρόσληψή της ήρθε μετά από φιλικό διακανονισμό μεταξύ της ιδίας και του ομίλου βια να μη συνεχιστεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες...
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου