Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οι μεγαλύτερες πόρνες του Άμστερνταμ βγήκαν σε σύνταξη

Οι δύο μεγαλύτερες σε ηλικία δίδυμες πόρνες από το Άμστερνταμ βγήκαν σε σύνταξη μετά από 50 χρόνια!
Οι μεγαλύτερες πόρνες του Άμστερνταμ βγήκαν σε σύνταξη
Η Λουίζ και η Μαρτιν Φόκενς, 70 ετών, «βετεράνοι» στην περίφημη Red Light District αποφάσισαν πως είναι αρκετά μεγάλες πλέον για να εξασκούν το αρχαιότερο των επαγγελμάτων. Οι δύο γυναίκες, όπως υποστηρίζουν έχουν κοιμηθεί με περισσότερους από 355.000 άνδρες στα 50 χρόνια εργασίας τους.

Όπως λέει η Λουίζ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η αρθρίτιδα τα τελευταία χρόνια καθιστούσε το σεξ εξαιρετικά επώδυνο σε κάποιες στάσεις, γι΄αυτό και αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί τρία χρόνια πριν. Η δίδυμη όμως αδελφή της συνέχιζε μέχρι σήμερα να εργάζεται παρά την ηλικία της.
Η επίσης πολύτεκνη Μάρτιν, με τρία παιδιά, παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσελκύσει πελάτες, εκτός από έναν σαδομαζοχιστή γέροντα που κάθε εβδομάδα «χτυπούσε κάρτα».
«Δεν μπορούσα να τον αφήσω. Ερχόταν σε εμένα για πολύ καιρό. Σαν να πηγαίνεις στο κυριακάτικο εκκλησίασμα κάθε εβδομάδα» λέει η ίδια που φέτος, ακολουθώντας την αδελφή της βγήκε σε σύνταξη.
Οι δύο γυναίκες πρωταγωνίστησαν πέρυσι στο ντοκιμαντέρ Meet the Fokkens, που έκανε το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.
Μιλώντας στην κάμερα περιγράφουν την εξέλιξη του επαγγέλμαυος της ιερόδουλης στη χώρα και το πως άλλαξαν τα πράγματα από τότε που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πόρνες στις αρχές της δεκαετίας του ΄60. Εξιστορούν πώς κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τους προαγωγούς, να δουλέψουν μόνες τους και να ιδρύσουν συνδικάτο για ιερόδουλες.
Όπως λέει η Λουίζ, τα κόλπα που είχαν μάθει οι δύο αδελφές ήταν αμέτρητα ενώ όπως τονίζουν δεν έκαναν ποτέ σεξ με κάποιον αν δεν πληρώνονταν καλά.
Όσο για την αποφασή τους να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα και οι δύο απαντούν πως ήταν κάτι που ήθελαν να κάνουν. Άλλωστε όπως λέει η μια στην άλλη: «Εκανες τη δουλειά, έγινες πόρνη, η ρετσινιά πάντα θα σε ακολουθεί. Όλοι θα σε φωνάζουν πόρνη, οπότε αποδέξου το».
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου