Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πολυκατοικία που γέρνει περισσότερο από τον Πύργο της Πίζας

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση της ανέγερσης κτιρίων, όπως δείχνει αυτό το ατυχές αποτέλεσμα κατασκευής συγκροτήματος κατοικιών.
Πολυκατοικία που γέρνει περισσότερο από τον Πύργο της Πίζας
Στα βόρεια προάστια της Μπανγκόκ και συγκεκριμένα στο Παθούμ Θάνι κατασκευάζεται αυτή την περίοδο ένα διπλό επταόροφο συγκρότημα κατοικιών που έστω και για λίγο κατέκτησε παγκόσμια φήμη.
Χτισμένο πάνω σε μπάζα που σκέπασαν ένα έλος, για να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μεγάλο mall της περιοχής, το ένα από τα δύο κτίρια άρχισε, το βράδυ της Κυριακής, να... κινείται.
Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι και φύλακες στο σημείο εγκατέλειψαν πανικόβλητοι το χώρο και όταν έφτασαν οι Αρχές, το ισόγειο είχε σχεδόν χαθεί κάτω από το έδαφος, ενώ το κτίριο είχε πάρει κλίση 10 μοιρών προς τα βόρεια και 5 προς τα ανατολικά.
Πλέον, μοιάζει περισσότερο με τον διάσημο Πύργο της Πίζας, τον οποίο έχει ξεπεράσει, καθώς αυτός «γέρνει» μόλις κατά 4 μοίρες. Από την άλλη πλευρά, μάλλον δεν θα ζήσει τόσο, ώστε να έχει την ίδια φήμη ανά τους αιώνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική πολεοδομία έκανε κάτι ιδιαίτερα γνώριμο και στα δικά μας μέρη: ανακοίνωσε ότι οι άδειες βγήκαν από την προηγούμενη διοίκηση, όπως και η επέκταση του χρόνου για την ολοκλήρωσή των έργων...
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου