Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Γιατί εθισμένος στο πορνό δικηγόρος μηνύει την Apple;

Γιατί εθισμένος στο πορνό δικηγόρος μηνύει την Apple;
Ένας δικηγόρος μηνύει την Apple τόσο για τον εθισμό του στο πορνό όσο και για τη διάλυση του γάμου του. Πώς έφτασαν τα πράγματα ως εκεί θα αναρωτηθείς και θα σου λύσουμε την απορία αμέσως.
Ο Chris Sevier ισχυρίζεται ότι εθίστηκε στις XXX ιστοσελίδες μετά από μία -και «μοιραία», ως φαίνεται- φορά που πληκτρολόγησε κατά λάθος “f**kbook” κι όχι “facebook” κατά το σερφάρισμά του μέσω του browser της Apple, Safari.
Γι' αυτό το λόγο ο 36χρονος δικηγόρος μηνύει την εταιρεία επειδή δεν έχει εξοπλίσει το Safari με ειδικό φίλτρο για προστασία των χρηστών από τις πορνο- ιστοσελίδες.
Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί την Apple υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου του, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίσκει «τα νεότερα, πιο όμορφα κορίτσια που εμφανίζονται σε πορνο- βίντεο πιο ελκυστικά» από τη σύζυγό του, «η οποία δεν είναι πλέον 21».
Σύμφωνα με τη μήνυση, «ο ενάγων είναι θύμα του προϊόντος της Apple, το οποίο πωλήθηκε σε αυτόν χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που μπορεί να προκαλέσει η πορνογραφία».
«Κατά τη χρήση του Safari, κατά λάθος, ο ενάγων πληκτρολόγησε ανορθόγραφα τη λέξη “facebook.com” κι οδηγήθηκε στο «f *** book.com», καθώς επίσης, μια σειρά από ιστοσελίδες που τον έκαναν να δει πορνογραφικές εικόνες, οι οποίες ξύπνησαν στις ορμές του ως αρσενικό και τον οδήγησαν σε έναν ανεπιθύμητο εθισμό με αρνητικές συνέπειες».
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου