Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Έθαψε» μια Bentley Continental Flying Spur στον κήπο του σπιτιού για την άλλη ζωή...

Είναι αυτό που λέμε στην καθημερινότητά μας, «με έστειλε αδιάβαστο». Ένας πλούσιος από την Βραζιλία, ζήλεψε τους Φαραώ και ...έθαψε μια Bentley Continental Flying Spur στον κήπο του σπιτιού του. Ο πραγματικός λόγος για αυτή του την πράξη αποτελεί πάντως ερωτηματικό.

Ο 62χρονος Chiquinho Scarpa,  είπε ότι έθαψε την αξίας € 367.220 αγαπημένη του Bentley, έτσι ώστε θα είναι σε θέση να την οδηγήσει στη μετά θάνατον ζωή. Εξήγησε ότι πήρε αυτή την απόφαση, εμπνευσμένος από τους αρχαίους Φαραώ της Αιγύπτου, που είχαν ταφεί με τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά τους.
Ο πλούσιος Βραζιλιάνος ανάρτησε ακόμη και φωτογραφίες που σκάβει τον λάκκο για το αυτοκίνητο στην αυλή του  αρχοντικού του στο Σάο Πάολο, προκαλώντας ένα ευρύ φάσμα των αντιδράσεων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης,
Προφανώς, οι περισσότερες από τις αντιδράσεις ήταν αρνητικές απέναντι στον εκκεντρικό Scarpa, χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα τρελό άτομο που θέλει να κάνει κάτι παράλογο, αντί της δωρεάς του αυτοκινήτου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ωστόσο, την Παρασκευή, στις 20 Σεπτεμβρίου -ενδεχομένως και κάτω από την γενική κατακραυγή- η ιστορία πήρε μια πολύ διαφορετική τροπή, καθώς ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της δωρεάς οργάνων στην Βραζιλία. Ένα πανό πίσω του  έγραφε "Είναι παράλογο να θάψεις κάτι πολύ πιο πολύτιμο από μια Bentley: τα όργανά σου».Στην διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης,  ο επιχειρηματίας κρατούσε μια κάρτα λέγοντας «είμαι δωρητής οργάνων. Εσύ; ".
Ποιό ήταν το πραγματικό κίνητρο του εκκεντρικού Βραζιλιάνου;
Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου