Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Παγωτό με γεύση …Facebook!

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να …γεύεται ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης; Μπορείτε να σκεφτείτε ποια είναι η γεύση των αγαπημένων σας social media; Δύο παραγωγοί παγωτού στην Κροατία το έκαναν και έφτιαξαν αυτό που αποκαλούν “παγωτό με γεύση Facebook”.
Την ιδέα είχαν τα δύο αδέρφια Admir και Ibi Adil, ιδιοκτήτες του Valentino Ice Cream Shop, ενός παγωτατζίδικου στο νησί Murter της Κροατίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Admir πρόσεξε ότι η 15χρονη κόρη του ελέγχει αδιάκοπα τον λογαριασμό της στο Facebook.
Έτσι, θεώρησε πως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσει μία γεύση που θα ικανοποιούσε τόσο την κόρη του, όσο και τους υπόλοιπους που έχουν εμμονή με το μεγαθήριο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και εγένετο το παγωτό Facebook!

Αν απορείτε για τη γεύση του, όσοι το δοκίμασαν λένε πως θυμίζει ζαχαρούχα γλυκά και τσίχλες. Η χαρά του γλυκατζή!  Τα αδέρφια δημιούργησαν το παγωτό τους απλά αναμειγνύοντας βανίλια με μπλε σιρόπι. 
Κάθε μπάλα από το παγωτό Facebook κοστίζει 1 ευρώ και η ιδέα των δύο αδερφών αποδεικνύεται το hit της εποχής, αφού το λογότυπο του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου τραβάει τα βλέμματα όλων των περαστικών.
Τα δύο αδέρφια, πάντως, παραδέχονται ότι δεν έχουν εξασφαλίσει δικαιώματα χρήσης του ονόματος ή του λογότυπου του Facebook, αλλά υποστηρίζουν ότι αν η εταιρεία τους αναζητήσει θα το κάνουν.
Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου