Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί θέλουν όλες να κρατήσουν ένα σακουλάκι πατατάκια -Η τσάντα ύμνος του κιτς που τρελαίνει τη μόδα [εικόνες]

Τα πατατάκια δεν έχουν καμία θέση στην υψηλή μόδα. Αλλωστε, οι πολλές τους θερμίδες δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβάλει η συγκεκριμένη βιομηχανία για το γυναικείο σώμα. Κι όμως, ένα σακουλάκι πατατάκια έχει τρελάνει φέτος όλες τις fashionistas.
Αιτία η έμπνευση της Anya Hindmarch, που έχει εξελιχθεί στο πιο «καυτό» αντικείμενο της μόδας, αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για ένα τσαντάκι που βλέποντάς το ακόμη κι ένας αδαής θα μάντευε εύκολα, πως η σχεδιάστρια ήθελε να αντιγράψει ένα σακουλάκι από... πατατάκια. Αλλωστε, δεν το κρύβει ούτε το όνομά του: Crisp Packet. Αλλοι το χαρακτηρίζουν μικρό θαύμα, άλλοι ύμνο του κιτς. Το αποτέλεσμα μετράει όμως.
Η λίστα αναμονής για την πρώτη παράδοση ήταν τόσο μεγάλη, που το συγκεκριμένο τσαντάκι ξεπούλησε μέσα σε τρεις ώρες. Οι απελπισμένες θα πρέπει να περιμένουν έως τα μέσα Μαρτίου για να την κρατήσουν στο χέρι τους, σύμφωνα με την Τelegraph. Κάτι που θα τους κοστίσει 995 λίρες.
Mάλιστα, χρειάστηκε μήνες προκειμένου να τελειοποιηθεί το συγκεκριμένο τσαντάκι, προκειμένου να είναι ιδιαιτέρως γυαλιστερό και να έχει κάθετο άνοιγμα. Αφού έγιναν πολλές δοκιμές στο εργαστήριο, τελικά το πρωτότυπο εστάλη στη Φλωρεντία για την παραγωγή σε εργοστάσιο, που ειδικεύεται στα κοσμήματα και τις περίτεχνες μεταλλικές κατασκευές.





Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου