Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ζάπλουτη πόσταρε φωτογραφία που κολυμπάει στα λεφτά και την έπιασε η εφορία

Ζάπλουτη πόσταρε φωτογραφία που κολυμπάει στα λεφτά και την έπιασε η εφορία
Η 23χρονη Jeane Napoles, γόνος πλούσιας οικογένειας στις Φιλιππίνες, βρέθηκε σε μπελάδες.
Η μητέρα της Napoles βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις οικονομικές αρχές των Φιλιππίνων, φερόμενη ως υπεύθυνη για τη μεγαλύτερη υπόθεση απάτης στη χώρα!
Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποίησε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει φωτογραφίες της ζωής της στις ΗΠΑ, όμως αυτή η πρόκληση την έβαλε σε μπελάδες με την εφορία!
Η Napoles ζει σε κατοικία στο Ritz Carlton του Λος Άντζελες, αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς επίσης διατηρεί και μια κατοικία στην πατρίδα της, αξίας 339.000 δολαρίων. Φοράει πανέκριβα ρούχα και κοσμήματα, ενώ οδηγεί πανάκριβα και γρήγορα αυτοκίνητα.
Η 23χρονη όμως δεν είχε καταθέσει ποτέ της από το 2008 φορολογική δήλωση, ενώ μόνο τα τελευταία δυο χρόνια η φοροδιαφυγή της υπολογίζεται στα 744.000 δολάρια, ενώ η μητέρα της κατηγορείται επίσης για υπόθεση δωροδοκίας βουλευτών στις Φιλιππίνες, που φτάνει τα 232 εκατομμύρια δολάρια.
Τρεις γερουσιαστές της αντιπολίτευσης, καθώς και η πρώην πρόεδρος, Gloria Arroyo, που βρίσκεται στη φυλακή για νοθεία στις εκλογές, βρίσκονται υπό έρευνα για να εντοπιστεί από τις Αρχές η σχέση τους με τη μητέρα της, Jeane.
Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου