Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γερμανός επικεφαλής κόμματος αυτομπουγελώθηκε δίπλα σε γλάστρα με… χασίς! (Video)


Από την στιγμή που έγινε της… μόδας (καλώς ή κακώς) το αυτομπουγέλωμα, πολλές αστείες ιστορίες έχουν αναδειχθεί. Ένας Γερμανός πολιτικός όμως… το τερμάτισε!

Βλέπετε, όταν ο επικεφαλής των Γερμανών Πρασίνων, Τζεμ Έζντεμιρ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του αρχηγού των Φιλελευθέρων, Κρίστιαν Λίντνερ να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία «ALS Ice Bucket Challenge» δεν θα περίμενε πως θα προκαλούσε «χαμό» στα social media. Τα κατάφερε όμως αφού στο βίντεο που δείχνει να καταβρέχεται με έναν κουβά νερό, ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Βερολίνο, δίπλα του είναι μία γλάστρα με… χασίς!

Όπως είναι φυσιολογικό έγινε της… κακομοίρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο όμως να προσπαθεί να το «μαζέψει» όπως όπως επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για γκάφα αλλά για πολιτική δήλωση…

Ερωτηθείς σχετικά από την Westdeutsche Allgemeine Zeitung, ο Τζεμ Έζντεμιρ επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για φυτό κάνναβης και δήλωσε ότι «εάν κάποιος θέλει να κάνει χρήση κάνναβης και να αναλάβει το ρίσκο που την συνοδεύει, θα πρέπει, σε μια ελεύθερη κοινωνία, να μπορεί να αποφασίσει μόνος του». Διευκρίνισε ωστόσο ότι η χρήση της κάνναβης δεν θα πρέπει να επιτρέπεται σε πρόσωπα κάτω των 18 ετών.

Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων επισήμανε επίσης ότι σκοπός του ήταν «μια ελαφριά πολιτική δήλωση»: το κόμμα του άλλωστε υποστηρίζει την νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης.

Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως διευκρινίστηκε ότι το φυτό είναι «ξεκάθαρα παράνομο» και «βεβαίως ερευνάται η κάθε παράβαση του Νόμου». Προκειμένου ωστόσο να διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα, θα πρέπει προηγουμένως να αρθεί η βουλευτική ασυλία του κ. Έζντεμιρ.

Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου