Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πατέρας συνελήφθη επειδή έκανε Plαyboy party στην κόρη του

Πατέρας συνελήφθη επειδή έκανε Plαyboy party στην κόρη του
Ο Jeff Lake, ο... καλύτερος πατέρας της Νότιας Καλιφόρνια, αποφάσισε να κάνει στην κόρη του, Olivia, το πάρτι του αιώνα για τα 18α γενέθλια της. Η νεαρή επέλεξε σαν θέμα την Έπαυλη του Plαyboy και το πάρτι προσέλκυσε περίπου 150 με 200 καλεσμένους.

Οι γείτονες όμως, που δεν άντεχαν άλλο τη βαβούρα, κάλεσαν την αστυνομία, που όταν έφτασε εκεί βρήκε πολλά μεθυσμένα κορίτσια με καuτά εσώρουχα και κουνελοαυτιά και δύο νεαρά αγόρια λιπόθυμα από το πολύ αλκοόλ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Lake, ο οποίος είναι δικηγόρος και ειδικεύεται στις υποθέσεις που σχετίζονται με τη φαρμακευτική μαριχουάνα, με την κατηγορία ότι έκανε ένα πάρτι στο οποίο σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους, κάτι που φέρει ως ποινή πάνω από 6 μήνες φυλάκισης.

Σύμφωνα με το ABC 10, μερικές από τις φωτογραφίες του πάρτι που ανέβηκαν στο Instagram έγιναν κρυφές, ενώ η Olivia έγραψε το εξής στο Twitter:
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι μπόρεσαν να μοιραστούν μαζί μου την περασμένη νύχτα! Ελπίζω όλοι σας να περάσατε καλά, και να είστε όλοι εντάξει και ασφαλείς». Γιατί όπως και να το κάνουμε, αν δεν ελέγξεις αν οι φίλοι σου είναι ζωντανoί την επόμενη ημέρα... το πάρτι σίγουρα δεν ήταν καλό.


Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου