Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Το τελευταίο πουρμπουάρ ενός άντρα τους άλλαξε τη ζωή!

Το τελευταίο πουρμπουάρ ενός άντρα τους άλλαξε τη ζωή!
Δύο σερβιτόρες από τη Νέα Υόρκη, η Maureen Donohue-Peters και η Maureen Barrie, που είναι θεία και ανιψιά, έλαβαν ένα απροσδόκητο πουρμπουάρ μέσα από τη διαθήκη ενός πελάτη τους, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν τις ξέχασε.

Ο πλούσιος άνδρας, που ήταν αγαπημένος πελάτης του μαγαζιού, ήταν ένας μεγιστάνας της τέχνης, που φρόντισε να αφήσει στην καθεμιά από τις γυναίκες από 50.000 ευρώ.
Ο Robert Ellsworth, όπως ονομαζόταν, ήταν γνωστός με το όνομα «βασιλιάς των Μινγκ», μιας και ήταν συλλέκτης ασιατικών αντικών, ενώ πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο πολυεκατομμυριούχο, που παρά τη μεγάλη περιουσία των 200 εκατομμυρίων δολαρίων που κατείχε, όταν έτρωγε στο εστιατόριο που οι δύο γυναίκες εργάζονταν, επέμενε να τον αποκαλούν Bob.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα των New York Times, ο Ellsworth απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών, εξαιτίας μιας πτώσης που είχε υποστεί στις αρχές του Αυγούστου.
Η μια από τις δύο σερβιτόρες είπε πως εκείνος γνώριζε κάθε εργαζόμενο του εστιατορίου με το όνομά του και πως της λείπει πολύ, αφού ήταν φίλος της. Όπως δήλωσε, θα προτιμούσε αντί για τα χρήματα, να τον είχε στο μαγαζί και να τον σερβίρει.
Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου