Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

5 νησιά για... singles!

Για εσάς που είστε ελεύθεροι και ωραίοι και κανονίζετε τις φετινές σας διακοπές με την παρέα, παρακάτω ακολουθούν 5 ιδανικοί προορισμοί, που εκτός από το ότι διαθέτουν όμορφα τοπία και εκπληκτικές παραλίες, ενδείκνυνται για φλερτ και νέες γνωριμίες.
Αντίπαρος
Παλαιότερα συγκέντρωνε λιγότερο κόσμο, ενώ πλέον αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για παρέες, μιας και μπορεί να μην ξεχωρίζει για τον φυσικό της πλούτο, όμως διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή, με τον Δεκαπενταύγουστο να γίνεται το αδιαχώρητο στα σοκάκια της.
Σίφνος
Ένα νησί που είτε θα το αγαπήσετε, είτε θα το μισήσετε, όμως αν το επισκεφθείτε ως single, σίγουρα θα συμβεί το πρώτο. Πρόκειται για ένα νησί που σφύζει από ζωή, με αποτέλεσμα οι νέες γνωριμίες να ευνοούνται. Άλλωστε, με τα ελάχιστα μπαρ που διαθέτει το μέρος, όλοι συγκεντρώνονται στα ίδια σημεία!
Πάτμος
Υπέροχες παραλίες, ένα μέρος ιδανικό για όλες τις ηλικίες, όπου μπορείτε να κάνετε τα καλοκαιρινά σας φλερτ. Οι επιλογές για βραδινές εξόδους είναι ελάχιστες, ενώ όλοι ξεκινούν με ένα πρώτο ποτό στο θρυλικό μπαρ «Αστοιβή».
Κουφονήσια
Ιδιαίτερα δημοφιλή την τελευταία πενταετία, τα Κουφονήσια είναι τόσο μικρά, χωρίς έντονη νυχτερινή ζωή, γεγονός που ευνοεί τη δημιουργία μικρών παρεών.
Ικαρία
Χαρακτηρίζεται από πνεύμα χαλαρότητας και διαθέτει εκπληκτικό φαγητό και όμορφες παραλίες. Πρόκειται για ένα παρεΐστικο νησί, στο οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε στα πανηγύρια του ή να μάθετε σερφ σε κάποια από τις σχολές που υπάρχουν εκεί.


Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου