Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πήγε φυλακή επειδή… φώναζε στη διάρκεια του σεξ

Πήγε φυλακή επειδή… φώναζε στη διάρκεια του σεξ - Media
Μια 25χρονη στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών οδηγήθηκε στη φυλακή καθότι φώναζε κατά τη διάρκεια του σεξ. Την μήνυση κατά της κοπέλας την κατέθεσαν οι γείτονές της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τις κραυγές της κατά την σεξουαλική επαφή οι οποίες σήκωναν ολόκληρη τη γειτονιά στο… πόδι.   
Η οικογένεια που απευθύνθηκε στην αστυνομία είχε ήδη τα δικά της προβλήματα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά είναι καρκινοπαθείς. Η μητέρα της οικογένειας, Τάνια Σέϊλορ, κάλεσε ένα βραδυ την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής.  
«Επί δυο χρόνια,κάθε βράδυ, έβαζα ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε τις φωνές της. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να είχα καλέσει την αστυνομία νωρίτερα» δήλωσε η κ.Σέιλορ.
Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης το ουρλιαχτό της κοπέλας ήταν τόσο δυνατό  που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη φώναζε ακόμα πιο δυνατά περιγράφοντας ακριβώς όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια της επαφής. Η νεαρή δήλωσε ένοχη για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας και την προσβολή της δημόσιας τάξης και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μέχρι τις 20 Ιουνίου.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου