Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο

Η σχολική ζωή μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη για τα παιδιά ειδικά με όλο το διάβασμα που έχουν και τις εσωτερικές διεργασίες που συμβαίνουν λόγω της εφηβείας. Μάλιστα, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται χειρότερα όταν οι καθηγητές αρχίζουν να βάζουν απαγορεύσεις στα πιο αγαπημένα πράγματα των παιδιών. Δείτε παρακάτω 20 γελοίες σχολικές απαγορεύσεις σε όλο τον κόσμο. 

Καλύτεροι φίλοι

Ένα σχολείο στο δυτικό Λονδίνο απαγόρευσε στους μαθητές να έχουν καλύτερους φίλους, επειδή οι καθηγητές πιστεύουν ότι θα αναστατωθούν τα παιδιά αν χαλάσει η φιλία. 

Κάρτες την Ημέρα του Πατέρα

Τα σχολεία στην Σκωτία έχουν απαγορεύσει τις κάρτες την Ημέρα του Πατέρα για να δείξουν συμπόνια στα παιδιά που έχουν μόνο την μαμά τους. 

Facebook

Ένα εβραϊκό σχολείο θηλέων πιστεύει ότι τα κορίτσια δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο ούτε στο σπίτι, αφού τα κάνει λιγότερο σεμνά από όσο πρέπει. Αγκαλιές

Ένα δημοτικό σχολείο στο Νορθμάμπτον απαγόρευσε στους μαθητές να αγκαλιάζονται, γιατί οι καθηγητές πιστεύουν ότι οι αγκαλιές παραβιάζουν την έννοια του προσωπικού χώρου. Ωστόσο, οι γονείς και τα παιδιά έχουν διαφορετική άποψη. 

Παντελόνια γιόγκα και κολάν

Ένα λύκειο στην Μασαχουσέτη απαγόρευσε τα κολάν και τα παντελόνια γιόγκα, καθώς θεωρεί ότι είναι ακατάλληλα για ανθρώπους που πρόκειται να ενηλικιωθούν και να ενταχθούν σε κάποιο εργατικό δυναμικό. Επίσης, αποσπάται η προσοχή του αντίθετου φύλου. 

Σακίδια

Πολλά λύκεια στις ΗΠΑ θεωρούν ότι οι μαθητές δεν πρέπει να κουβαλάνε μαζί τους σακίδια, γιατί μπορεί να κουβαλάνε μέσα επικίνδυνα όπλα. 

Κυνηγητό

Μερικά σχολεία στις ΗΠΑ έχουν απαγορεύσει το κυνηγητό, γιατί πιστεύουν ότι τα παιδιά μπορεί να πληγωθούν πνευματικά και σωματικά από αυτό το παιχνίδι. 

Χάλογουιν και Χριστούγεννα

Ένα σχολείο στο Όρεγκον απαγόρευσε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για να μην προσβάλλονται παιδιά που πιστεύουν σε άλλες θρησκείες. 

Χιονοπόλεμο

Ένα σχολείο στην Αγγλία απέβαλε 2 μαθητές, επειδή έπαιζαν χιονοπόλεμο. Το σχολείο είχε απαγορεύσει τον χιονοπόλεμο, επειδή το θεωρούσε επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών. 

Σορτσάκια για τα αγόρια

Εν μέσω του καλοκαιριού ένα σχολείο στην Αγγλία αποφάσισε να απαγορεύσει στα αγόρια να φοράνε κοντά παντελόνια. Έτσι, την επόμενη μέρα τα αγόρια πήγαν στο σχολείο με φούστες. 


Προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων

Ένα σχολείο στην Βρετανία αποφάσισε ότι τα παιδιά μπορούν να μοιράζουν προσκλήσεις για πάρτι μόνο αν είναι καλεσμένοι όλοι οι μαθητές. 

Ντόντζμπολ

Πριν από 17 χρόνια πολλά σχολεία στην Αμερική απαγόρευσαν το ντόντζμπολ, επειδή ήταν πολύ επιθετικό και επικίνδυνο για τα παιδιά. Τώρα, αυτό το παιχνίδια απαγορεύεται σχεδόν σε όλα τα σχολεία της Αμερικής. 

Μπότες UGG

Ένα σχολείο στην Αμερική απαγόρευσε τις μπότες UGG επειδή ήταν πολύ εύκολο για τις μαθήτριες να κρύψουν τα κινητά τους μέσα στις μπότες. 

Φούτερ

Ένα σχολείο στο Κονέκτικατ απαγόρευσε τα φούτερ, γιατί ήταν ένα ακόμη τρόπος για να κρύβουν οι μαθητές τα κινητά τους. 

Φιόγκοι

Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει στους μαθητές να φοράνε φιόγκους, γιατί θεωρούν ότι αποσπούν την προσοχή των μαθητών. 

Χαρτί τουαλέτας

Κάποια σχολεία στην Αγγλία έχουν απαγορεύσει την χρήση χαρτιού υγείας σε εικαστικές εργασίες εξαιτίας του φόβου εξάπλωσης μικροβίων και βακτηρίων. 

Λαστιχάκια

Πολλά σχολεία στην Αμερική έχουν απαγορεύσει τα λαστιχάκια, γιατί αποσπούν την προσοχή των μαθητών γιατί παίζουν όλη την ώρα μαζί τους.
Πηγή:tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου