Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο άνθρωπος που έκανε σeξ σε σεληνιακό έδαφος

 

Μέσα στη NASA, πολλά συμβαίνουν που δεν τα μαθαίνουμε, αλλά η παρακάτω ιστορία είναι από αυτές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις, και ακόμα περισσότερο δυσκολεύεσαι να επεξεργαστείς.

Ο Thad Roberts από το πανεπιστήμιο της Γιούτα, με εξειδίκευση στη γεωλογία, επιλέχθηκε από ένα πρόγραμμα της NASA, ώστε να είναι από τους πρώτους που θα ταξιδέψουν στον Άρη για να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με την πιθανότητα να μπορεί να κατοικηθεί στο μέλλον.

Όμως ο Thad δεν ήταν αυτό που λέμε ταγμένος στην επιστήμη. Αφού κατάφερε και εξασφάλισε το απαραίτητο free pass σε όλες τις πτέρυγες κατάφερε να μπει στην αίθουσα όπου είχε κομμάτια σεληνιακού εδάφους.

Η πρώτη σκέψη ήταν να το κλέψει και συνεργάτες στο έγκλημα είχε δύο συναδέλφους του, τις Tiffany Fowler και τη Shae Saur. Και όντως κατάφεραν να τα κρύψουν σε ένα καροτσάκι και τα μετέφεραν στο σπίτι του Thad.

Όμως η αστυνομία εξιχνίασε εύκολα τη ληστεία, αλλά βρέθηκε μπροστά σε μια απρόσμενη τροπή. Ο Thad είχε καλύψει το κρεβάτι του με τις πέτρες γιατί ήθελε να κάνει σeξ πάνω σε σεληνιακό έδαφος....

Η ποινή που του επιβλήθηκε, όχι για το σeξ αλλά για τη κλοπή ήταν 8 χρόνια.

Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου