Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

800 βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ

thumb
Περίπου 800 συνταξιούχοι βουλευτές διεκδικούν αναδρομικά ύψους εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντία Καλδή.
Τα αναδρομικά ανέρχονται σε περίπου 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές.
Οι πρώην βουλευτές ζητούν να ισχύσει και για αυτούς ανάλογη ρύθμιση με εκείνη για τα αναδρομικά των δικαστικών, για το χρονικό διάστημα 2003-2007.
Σημειώνεται ότι η βουλευτική αποζημίωση είναι ίση με τις αποδοχές των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων. Αυτό εντούτοις δεν εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι  «πάγωσαν» οι αυξήσεις για τους εν ενεργεία βουλευτές και δεν αναπροσαρμόστηκαν οι αποδοχές ανάλογα με τις αυξήσεις που δόθηκαν -και αναδρομικώς- στους δικαστικούς.
Το παραπάνω άρθρο έχει παρθεί από το 'Ποντίκι'.

Ντροπή τους!!!!!!!!!!!Αφού κατάντησαν την Ελλάδα στο έσχατο σημείο, τώρα κοιτάνε να ρουφήξουν και το μεδούλι. Δε τους φτάνουν οι μισθοί και οι συντάξεις που παίρνουν χωρίς να κάνουν τίποτα, αλλά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η Ελλάδα, υπαίτιοι της οποίας είναι οι ίδιοι, πάνε να φάνε ότι τελευταίο μπορούν. Δωσ'τε τα ονόματα τουλάχιστον να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι Ελληνάρες!
Στα σχόλια για αυτό το άρθρο στο Ποντίκι, κάποιος/α που υπογράφει με το όνομα 'Φενάκη το άρωμα' έγραψε το εξής ωραίο:
     <<Μετά το 74, 300σιοι μυαλωμένοι επενδυτές, επένδυσαν σε μια φάρμα μόσχων έκτασης 131.957 τετρ. χμ. Τα βόδια έφτασαν τον εκπληκτικό αρ. των 10 περίπου εκατ. Οι αποδόσεις ήταν καλές κι ανάλογες της ποιότητας των βοοειδών. Η φάρμα πλέον πάει για φούντο κι οι επενδυτές θα σφάξουν και θα πωλήσουν τα έσχατα μοσχάρια μετά την απογραφή τους, σε μια προσπάθεια τελευταίας αρπαχτής, μιας ύστατης λεηλασίας. Οι μόσχοι ενώ νοιώθουν το τέλος τους, απλά μουγκρίζουν, όπως εγώ καλή μου ώρα.
Υπάρχουν και οι ταύροι γονιμοποίησης που αντιδρούν σε κάθε, σε κάθε κόκκινο, εκτός από το αίμα των συγγενών τους, που όταν πήξει γίνεται επικίνδυνα μαύρο, αν δε το έχουν καταλάβει. >>
Τα συμπεράσματα δικά σας......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου