Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για να ......αυτοκτονήσεις!

Διότι, όπως και να το κάνουμε, αν είναι να αυτοκτονήσεις καλό είναι να το κάνεις με στυλ.
Από το 1987 που άνοιξε περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι έχουν πηδήξει από τη διάσημη Golden Gate Bridge του San Fransisco, κατευθείαν στα νερά του κόλπου. Ο υπολογισμός των στατιστικών στοιχείων λέει πως συμβαίνουν 20 αυτοκτονίες το χρόνο ή μία κάθε δύο εβδομάδες για να καταλάβουμε ακριβώς τη συχνότητα.
Το τραγούδι του Tony Bennett λέει «I Left my Heart in San Fransisco» αλλά, όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν πειράξει λίγο τους στίχους τους τραγουδώντας «I Left my Life in San Fransisco». Όπως και να' χει η Golden Gate Bridge είναι μια από τις διασημότερες και ομορφότερες της Αμερικής.
Πηγή: queen.gr

Δεν ξέρω γιατί μου άρεσε η συγκεκριμένη δημοσίευση που βρήκα στο newsbomb.gr, αλλά αν είναι να κάνεις κάτι σωστά κάνε το με στυλ. Δεν μπορείς να πας να πηδήξεις από κάπου που δεν έχει ξαναπηδήξει κανείς, έτσι δεν είναι? Για όσους ενδιαφέρεστε για μια πιο αισιόδοξη ματιά στους αγαπημένους προορισμούς αυτόχειρων, μπορείται να διαβάστε το 'Η κάθοδος των τεσσάρων' του Νικ Χόρνμπυ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου