Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έμεινε έγκυος από... πορνοταινία 3D

Όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις για το διαφορετικό χρώμα του παιδιού, η γυναίκα του του απάντησε πως πιθανότατα είχε μείνει έγκυος όταν παρακολούθησε, μαζί με φίλους, πορνοταινία σε 3D.

Έμεινε έγκυος από... πορνοταινία 3D
Μετά από πολύμηνη απουσια του στο Ιρακ, ένας αμερικανός στρατιώτης ο Ερικ Τζόνσον επέστρεψε σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του Τζένιφερ έγκυο. Το παιδί που στη συνέχεια γεννήθηκε ήταν μαύρο παρόλο που και οι δύο γονείς είναι λευκοί. Όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις η γυναίκα του του απάντησε πως πιθανότατα είχε μείνει έγκυος όταν παρακολούθησε, μαζί με φίλους, πορνοταινία σε 3D. Όπως του είπε, ένα μήνα μετά την προβολή του πορνό άρχισαν τα συμπτώματα και το τεστ εγκυμοσύνης που αποφάσισε να κάνει βγήκε θετικό. Ο Ερικ, την πίστεψε και μαζί πλέον μεγαλώνουν το παιδάκι που η γυναίκα συνέλαβε με την… τεχνολογία!
Η παραπάνω ιστορία του Ερικ και της Τζένιφερ έκανε το γύρο του κόσμου, αναπαραγώμενη από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα προκαλώντας την έκπληξη όσων την διάβασαν. Βέβαια, μόνο και μόνο η αποδοχή της εξήγησης από τον σύζυγο θα έπρεπε να δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης καθώς η ιστορία είναι απλά μια… φάρσα. Κι όμως αρκετοί ήταν αυτοί που ξεγελάστηκαν, αναδημοσιεύοντας τόσο την είδηση όσο και τη φωτογραφία που τη συνόδευε και η οποία εμφάνιζε την πανευτυχή μητέρα με το παιδάκι της. Μάλιστα, ανάμεσα σε όσους "ξεγελάστηκαν" είναι και ο γνωστός στους λάτρεις της τεχνολογίας ιστοτόπος Gizmodo. Ωστόσο, μια αναζήτηση στο Google για την ιστορία πλέον έρχεται κενό. Γιατί μπορεί η αρχική ιστορία να ήταν πλαστή, η φωτογραφία όμως που τη συνόδευε δεν ήταν...
Το Sensacionalista, ο ιστοτόπος από τον οποίο ξεκίνησαν όλα, επέλεξε μια τυχαία εικόνα μιας γυναίκας και του παιδιού της από το διαδίκτυο για να πλαισιώσει την πλαστή ιστορία. Προφανώς, όμως η είδηση, μαζί με τη φωτογραφία διαδόθηκε γρήγορα και η εικονιζόμενη έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πατρίδα της αλλά και δέκτης ποικίλων σχολίων και εμπαιγμού από τους γείτονές της.
Η ιστοσελίδα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε τυχαία μια φωτογραφία που βρήκε στο διαδίκτυο.
"Ποτέ δεν σκεφτήκαμε τι θα μπορούσε να συμβεί. Γι 'αυτό ζητάμε από αυτή την οικογένεια να δεχτεί την ειλικρινή συγγνώμη μας. Η γυναίκα και το μωρό της στη φωτογραφία δεν είχε καμία σχέση με αυτό το άρθρο. Είναι απλά μια φυσιολογική οικογένεια" σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και απευθύνει παράκληση από όσους αναδημοσιεύουν υλικό να ελέγχουν καλά τι διαβάζουν...Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου