Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αντί λαϊκισμών υπάρχει και παραίτηση κ. Πάγκαλε


Φαίνεται είναι των ημερών να ασκούμε κριτική στους "βαρέων βαρών" της κυβέρνησης.
Χθες χαρακτηρίσαμε τουλάχιστον άκομψη τη στάση του κ. Βενιζέλου να μη δεχτεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τα όσα υποστήριξε για το υψηλό βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.
Σήμερα, όμως τα έχουμε με τον έτερο "Καππαδόκη Αντιπρόεδρο" γιατί ο κόσμος βλέπει και δεν θέλει πολύ για να εξεγερθεί.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Πάγκαλος μιλώντας τους συναδέλφους Δημήτρη Καμπουράκη  και Γιώργο Οικονομέα στο Mega, δήλωσε αντίθετος στο χαράτσι όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είπε ότι αν δε βρει τα χρήματα ας στείλει ο κ. Βενιζέλος να τον συλλάβουν...
Μάλιστα... Ο κ. Πάγκαλος που μετέχει λοιπόν στην κυβέρνηση και θέλει να συμβαδίζει με το κοινό λαϊκό αίσθημα, δηλώνει αντίθετος στο χαράτσι και ζητά να τον συλλάβουν.
Σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει αυτό, όμως για να είχε αξία αυτή η εξέγερση Πάγκαλου θα πρέπει να είχε προηγηθεί κάτι που θα διασφάλιζε και την ειλικρίνεια  αυτών των λεγόμενων...
Και αν ρωτάτε τι;
Φυσικά η παραίτηση του από την Κυβέρνηση... Αυτό θα ήταν το πιο τίμιο  εφ' όσον διαφωνεί με την πολιτική του κ. Βενιζέλου.
Τότε θα είχε αξία ακόμα και η συμβολική του αντίσταση να μην πληρώσει ακόμα και να συλληφθεί, τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και επιτηδευμένο προφίλ.  
Αναλυτικά ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega,  ότι ούτε και εκείνος έχει να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα και  αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.
"Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο" είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: Δεν έχω να πληρώσω, δεν  μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει".Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου