Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προσλήψεις βάσει... ζωδίου

Η άποψη ότι το ζώδιό μας επηρεάζει τη ζωή ή την προσωπικότητά μας θεωρείται από πολλούς αν μη τι άλλο χαζή, αλλά μία κινέζικη εταιρία φαίνεται πως δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Wuhan, με έδρα την Κίνα, βρίσκεται εν μέσω πυρών επειδή αρνείται να προσλάβει Σκορπιούς και Παρθένους στο ζώδιο.
Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι Σκορπιοί είναι επιρρεπείς στις ψυχολογικές μεταπτώσεις, ενώ οι Παρθένοι είναι πολύ επικριτικοί.
«Είχαμε προσλάβει στο παρελθόν άτομα αυτών των δύο ζωδίων και είτε τσακωνόντουσαν με τους άλλους συναδέλφους τους είτε δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα για πολύ καιρό,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Wuhan.
Η εταιρία φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους Αιγόκερους, τους Ιχθύες και τους Ζυγούς, βάζοντάς τους μάλιστα σε προτεραιότητα έναντι των άλλων ζωδίων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη πολιτική της εταιρίας έχει προκαλέσει έντονη αντίδραση, ενώ σχόλια οργισμένων ανέργων έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.
Φανταστείτε τώρα τι θα γινόταν εάν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα...
Πηγή:pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου