Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αγνώριστο το νέο YouTube- Τι αλλάζει;


Μήπως έτυχε να μπεις στο YouTube χθες ή σήμερα; Αν όχι, η επόμενη επίσκεψή σου στο αγαπημένο site πολλών χρηστών είναι πολύ πιθανό να σε εκπλήξει ευχάριστα -όπως ελπίζουν οι δημιουργοί- αφού έχει μεταμορφωθεί κυριολεκτικά.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε ποτέ στο YouTube και θα δεις ότι η αρχική του σελίδα είναι πλέον χωρισμένη σε τρεις ενότητες. Στα αριστερά βλέπεις διάφορες κατηγορίες βίντεο κι ανάλογα ποια θα επιλέξεις, σου εμφανίζονται στη μεσαία ενότητα τα αντίστοιχα βίντεο. Στη δεξιά στήλη βλέπεις βίντεο που έχουν προταθεί (recommended) από άλλους χρήστες, βάσει του Ιστορικού των βίντεο που έχεις παρακολουθήσει.
Με μια πρώτη ματιά, η νέα εμφάνιση του YouTube θα σου θυμίσει λίγο από Facebook και δεν είναι τυχαίο, αφού με τη νέα του εμφάνιση, γίνεται προσπάθεια να έρθουν στο επίκεντρο τα αγαπημένα μας βίντεο και κανάλια. Γι' αυτό το λόγο, μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να το συνδέσεις με το προφίλ σου στο στο Facebook ή στο Google+ και να μπορείς να βλέπεις τα βίντεο που μοιράζονται οι φίλοι σου στα κοινωνικά δίκτυα.
Βέβαια, αυτό που θα παρατηρήσεις -γιατί πολύ απλά θα ήταν αδύνατο να μην το προσέξεις- είναι το κουτάκι επάνω αριστερά για να κάνεις sign-in και να προσαρμόσεις την αρχική σου σελίδα.

Κλείνοντας, να πούμε ότι κι οι σελίδες του καναλιού έχουν ανανεωθεί, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόζεις ακόμη περισσότερο το περιεχόμενό τους, καθώς επίσης, μπορείς από μεμονωμένα βίντεο να κάνεις εγγραφή στο δημιουργό τους, απλά πατώντας το "+" δίπλα στο όνομα χρήστη του βίντεο.
Πηγή:e-go.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου