Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τα Όσκαρ 2012 έχουν τρέιλερ!

Τα Όσκαρ 2012 έχουν τρέιλερ!
Το ότι ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφει για να σώσει τα Όσκαρ μετά την πανωλεθρία του Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον ανακοινωμένο οικοδεσπότη Έντι Μέρφι, δεν είναι είδηση. Το ότι η ομάδα των Όσκαρ όμως εμπιστεύτηκε το γνωστό σάιτ Funny or Die για τη δημιουργία του φετινού τρέιλερ για την τελετή της είναι!
Σε ένα κλιπάκι το οποίο παρωδεί τις περιπέτειες δράσης, οι πρωταγωνιστές των Transformers Tζος Ντουχάμελ και Μέγκαν Φοξ αναλμβάνουν ως άλλοι πράκτορες να φέρουν πίσω έναν εξαφανισμένο θρύλο - ναι, τον Κρίσταλ. Το πιο καυτό κορίτσι του πλανήτη (πριν τρία χρόνια) και ο πολυσυζητημένος Τζος (πέρσι) συναντάνε στον διάβα τους τον Bίνι Τζόουνς (γιατί απλά κάπου πρέπει να τον βάλεις αυτόν για comic effect), αλλά και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (άκυρο), για να καταλήξουν με ένα κάπως κρύο αστειάκι από τον λατρεμένο Μπίλι.

Εντάξει, έχει την πλάκα του - με έναν λίγο παλιακό τρόπο. Αλλά αυτό είναι το θέμα, να καταλάβουμε ότι τα Όσκαρ είναι για όλους: για τον μπαμπά, τη μαμά και (τα πολυπόθητα για τους μαρκετίστες) παιδιά. Για να δούμε!
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου