Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Anatomy Awards 2011: Βραβεία για το καλύτερο γυμνό σε μικρή και μεγάλη οθόνη


Είναι σαφώς πολύ λεπτά τα όρια που χωρίζουν την τέχνη από την πρόκληση, το γυμνό που πλαισιώνει αριστοτεχνικά τις εικόνες και τα νοήματα μιας ταινίας από τις σεξουαλικές σκηνές που θυμίζουν αισθησιακές παραγωγές.
Όσο άβολη είναι η παρακολούθηση μια σκηνής σεξ με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σε μια σοβαρή και ευυπόληπτη ταινία ή σειρά, άλλο τόσο άστοχες είναι οι σκηνές που δεν προσδίδουν καμία αληθοφάνεια, που δεν αντικατοπτρίζουν τα εκάστοτε αισθήματα των ηρώων.
Το να εμφανίζονται στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη γυμνά πορτρέτα των πρωταγωνιστών και σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου δεν πρέπει να μας ταράζει, καθώς η σωστή αφήγηση μιας ιστορίας προϋποθέτει την έξυπνη και όμορφη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων των πρωταγωνιστών. Ακόμα και των σεξουαλικών.
Σίγουρα όλα αυτά όμως δεν απασχολούν την ιστοσελίδα Mr. Skin, η οποία εξειδικεύεται στο γυμνό του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και μάλιστα απονέμει και τα δικά της βραβεία για τις καλύτερες γυναικείες τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές εμφανίσεις.
Στο video που ακολουθεί, εμφανίζονται οι υποψηφιότητες για το 2011...

Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου