Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς ενδιαφέρον δύο στα τρία tweets, σύμφωνα με έρευνα


Αδιάφορα είναι τα περισσότερα μηνύματα που γράφονται στο Twitter, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα. Διάβασε τι πρέπει να αποφεύγεις για να κάνεις τα tweets σου πιο ενδιαφέροντα.
Περίπου 200 εκατομμύρια tweets στέλνονται κάθε μέρα, από τα οποία όμως τα δύο τρίτα, δηλαδή περίπου τα 130 εκατομμύρια, δεν αξίζουν τίποτα! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον νέα αμερικανική έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
Συγκεκριμένα, ερευνητές των πανεπιστημίων MIT, Κάρνεγκι Μέλον και Ινστιτούτου Τεχνολογίας ζήτησαν από 1.500 χρήστες του Twitter να αξιολογήσουν περίπου 44.000 σύντομα μηνύματα που είχαν σταλεί από 21.000 χρήστες.
Το συμπέρασμα ήταν ότι μόνο το 36% των μηνυμάτων, δηλαδή περίπου το ένα τρίτο, βαθμολογήθηκαν ως άξια να διαβαστούν, ενώ ένα στα τέσσερα μηνύματα απορρίφθηκε τελείως. Τα υπόλοιπα κρίθηκαν απλώς αδιάφορα.
Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι δεν αρέσει στους χρήστες να διαβάζουν συνεχώς παράπονα και γκρίνιες ούτε συνεχείς ενημερώσεις για το πού βρίσκεται και τι κάνει κάποιος. Βαρετή χαρακτήρισαν επίσης την παρακολούθηση συνομιλιών μεταξύ άλλων χρηστών.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου