Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γυμνός και έρημος ζητά δουλειά

Γυμνός και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ένας απεγνωσμένος μετανάστης ζητά εργασία στο Sacremento. Διαβάστε γιατί και πως τον συνέλαβαν.

Δύσκολα μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό ενός απελπισμένου. Πόσο μάλλον αν βρίσκεται στις Η.Π.Α, είναι παράνομος μετανάστης και ψάχνει απεγνωσμένα εργασία, ώστε να μπορεί να ζήσει.
Ο λόγος για τον ισπανόφωνο Jose Ayala, ο οποίος εμφανίστηκε γυμνός έξω από κατάστημα του Del Paso στο Sacremento και υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνων.
Ο 33χρονος άνδρας που εικάζεται ότι είναι φορέας του HIV κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε έξω από το κατάστημα του Chris Johnson και απαίτησε να προσληφθεί.


Ο ιδιοκτήτης προσπαθώντας να τον ηρεμήσει του ζήτησε να ντυθεί. Παρά τις προσπάθειες να τον μεταπείσει ο Jose εξακολουθούσε να είναι θολωμένος.
Άμεσα κάλεσε την αστυνομία και ένα περιπολικό με δύο όργανα προσπάθησε να τον συλλάβει. "Ήταν επιθετικός, τραβούσε τα μαλλιά της αξιωματικού και την κλοτσούσε. Χρειάστηκαν πέντε άτομα για να τον συλλάβουν" είπε ο Chris στο CBS.


Σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στις φυλακές της πόλης του Sacramento.
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 33χρονος ζει στις Η.Π.Α παράνομα.. Εμείς λέμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή και μπορεί οι πείνα, η ανεργία και η εξαθλίωση να μας οδηγήσουν σε ακρότητες.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου