Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Βρήκαν τον αγνοούμενο γάτο τους μετα από... 16 χρόνια


Ο Πόλντι βρέθηκε να κάθεται πάνω σε ένα κορμό δέντρου σε δάσος κοντά στο χωριό Αγίνγκ από τον 19χρονο Κίλιαν Σέτελ, ο οποίος θεώρησε ότι είναι αδέσποτος.
Ο Πόλντι είχε χαρακτηριστεί αγνοούμενος το 1996 και πρόσφατα βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο Μόναχο. Ένα μισοσβησμένο τατουάζ(προπομπός του μικροτσίπ) ήταν εκείνο που κατέστησε εφικτή την αναγνώρισή του και έτσι ο Πόλντι θα επιστρέψει σήμερα στην ιδιοκτήτριά του.
Ήταν πολύ αδύνατος και εμφανώς γερασμένος. Η οικογένεια Σέτελ είπε ότι ο Πόλντι της έδειξε εμπιστοσύνη και αφού τον τάισαν για μερικές μέρες εντόπισαν το τατουάζ.
Ο Πόλντι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων του Μονάχου, όπου αποκωδικοποιήθηκε το τατουάζ του και έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ο αριθμός του τατουάζ του βρέθηκε στα αρχεία με τα εξαφανισμένα κατοικίδια κι έτσι εντοπίστηκε και ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτριά του. Ο Πόλντι έχει προβλήματα με το συκώτι και τον θυρεοειδή του και έχει χάσει μερικά από τα δόντια του. Σύμφωνα,μάλιστα, με δημοσίευμα της Muenchener Abendzeitung, είναι αποστεωμένος.
Η εκπρόσωπος του καταφυγίου Εβελιν Κόζενμπαχ είπε ότι ο Πόλντι μάλλον το έσκασε από το σπίτι του επειδή δεν τα πήγαινε καλά με μια άλλη γάτα του σπιτιού.
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου