Τρίτη 3 Απριλίου 2012

17χρονη πλάκωσε στο ξύλο επιδειξία

Ο σαστισμένος «σάτυρος» προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, αλλά η ηλικία του και η φυσική του κατάσταση δεν τον βοηθούσαν να απομακρυνθεί από το «θύμα» του.
17χρονη πλάκωσε στο ξύλο επιδειξία
Την περασμένη Τρίτη, μία 17χρονη από την Πάτρα επέστρεφε στο σπίτι με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, περπατώντας στην οδό Ακρωτηρίου, κοντά στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας, σύμφωνα με όσα γράφουν τοπικά site.
Οταν έστριψε προς τα Προσφυγικά, στο ύψος του σχολείου, είδε λίγα μέτρα παρακάτω έναν άνδρα περίπου 60 ετών, να στέκεται με το πρόσωπο προς τον τοίχο.
Πλησιάζοντας, ωστόσο, αυτός γύρισε προς το μέρος της, για να της αποκαλύψει... τα γεννητικά του όργανα! Μάλιστα, συνόδευσε την κίνηση και με την παρότρυνση να τον κοιτάξει.
Η νεαρή μετά το στιγμιαίο σοκ, όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε, αλλά πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση. Με όπλο τις τσάντες με τα ψώνια, άρχισε να τον χτυπάει, ενώ παράλληλα με τις φωνές της «έβγαλε στα μπαλκόνια» τους περίοικους.
Ο σαστισμένος «σάτυρος» προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, αλλά η ηλικία του και η φυσική του κατάσταση δεν τον βοηθούσαν να απομακρυνθεί από το «θύμα» του. Ετσι, η μικρή «μαινάδα» του κατάφερε πολλά χτυπήματα, πριν τελικά καταφέρει να ξεφύγει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η περίπτωσή του έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις γυναίκες της περιοχής, που στο πρόσωπο της 17χρονης φαίνεται ότι βρήκαν την κατάλληλα απάντηση.
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου