Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ευτράπελα της κάλπης σε όλη την Ελλάδα

Ευτράπελα της κάλπης σε όλη την Ελλάδα
Εκλογές χωρίς ευτράπελα δεν γίνονται, γι'αυτό διαβάστε τι συνέβαινε σε διάφορες περιοχές της χώρας όταν εσείς ψηφίζατε...
Σε εκλογικό κέντρο της Ρόδου σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής. Αφορμή στάθηκαν οι αφίσες που τοποθέτησαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στο χώρο.
Όταν οι ψηφοφόροι των Σερρών πήγαν να ψηφίσουν, με έκπληξη διαπίστωσαν πως τα ψηφοδέλτια που κρατούσαν στα χέρια τους ήταν του νομού Θεσπρωτίας. Το λάθος εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο και η τάξη επανήλθε άμεσα. «Ήταν λάθος του τυπογραφείου» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης.
Στο Αγρίνιο νεαρός άντρας εισέβαλε σε εκλογικό κέντρο κρατώντας ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, ενώ όπως διαπιστώθηκε αργότερα βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης.
Στην Έδεσσα τουλάχιστον 400 πολίτες παρέδωσαν τις ταυτότητές τους, απέχοντας έτσι από το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στο χωριό Βρυττά της Έδεσσας αγρότες κατέφθασαν στο εκλογικό τμήμα με τρακτέρ, κρατώντας μαύρες σημαίες, για να εκφράσουν την δυσφορία τους στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για τις ζημιές που έχουν υποστεί.
Στην Κρήτη άντρας, ο οποίος δεν έδειξε να εμπιστεύεται το αυτοκόλλητο του φακέλου, ενίσχυσε το κλείσιμο του φακέλου του με το σάλιο του!
Στη Λαμία κάποια μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παρουσιάστηκαν, ωστόσο η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά με ένα ή δύο μέλη.
Στο Κιλκίς εκλογικός αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε μέσα στην αίθουσα τη δικαστική αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, επειδή διαφώνησε μαζί τους για τη διαδικασία!
Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου