Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τσουνάμι και Τιτανικός είχαν ίδια αστρική συγκυρία με την Κυριακή των εκλογών

Τσουνάμι και Τιτανικός είχαν ίδια αστρική συγκυρία με την Κυριακή των εκλογών
Η 6η Μαΐου σίγουρα είναι μια πολύ περίεργη μέρα.
Ελλάδα, Γαλλία και Σερβία έχουν εθνικές εκλογές, ενώ φυσικά φαινόμενα θα επηρεάσουν ψυχολογικά τους ψηφοφόρους και τις χώρες, όπως λένε οι αστρολόγοι. Ακόμη και η NASA ασχολήθηκε με την περίπτωση αυτή - το φαινόμενο της «Σούπερ Σελήνης» (Super Moon). Η «Σούπερ Σελήνη» εμφανίζεται όταν Γη και Σελήνη είναι αρκετά κοντά.
Αν και κάθε χρόνο έχουμε 4 έως 6 φορές «Σούπερ Σελήνη», δεν είναι όλες το ίδιο ισχυρές, ούτε ως προς την ένταση, ούτε ως προς τη διάρκεια της επίδρασής τους. Η σελήνη όμως της Κυριακής θα είναι τρομερά ισχυρή!
Υπάρχει μία θεωρία που θέλει τον Τιτανικό να βυθίστηκε από μία αντίστοιχη ισχυρή «Σούπερ Σελήνη», όπως αντίστοιχη σελήνη υπήρχε και στο τσουνάμι της Ιαπωνίας!
Οι αστρολόγοι επισημαίνουν πως η πανσέληνος βρίσκει τη Σελήνη στις 16 μοίρες του Σκορπιού και τον Ήλιο απέναντί της, στις 16 μοίρες του Ταύρου. Μαζί με τη Σελήνη βρίσκεται και το καθόλου τυχερό αστέρι Zuben Elgenubi, του αστερισμού του Ζυγού, που έχει μια μάλλον κακή φήμη.
Ακόμα, αναφέρουν ότι ο Ερμής της 6ης Μαΐου συμβολίζει τα οικονομικά του λαού και αφού βρίσκεται στο 12ο οίκο, που είναι ο οίκος του εγκλωβισμού και της απώλειας, χτυπημένος όπως είναι από τον Κρόνο, οδηγεί το λαό σε οικονομικές απώλειες...
Πηγή:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου