Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άνεργος, αποφάσισε να πουλήσει στο eBay... τον ίδιο του τον εαυτό

Άνεργος, αποφάσισε να πουλήσει στο eBay... τον ίδιο του τον εαυτό
Η πενία τέχνας κατεργάζεται λέει ο σοφός λαός, και αυτό το ρητό έγινε όντως πράξη στην περίπτωση ενός άνδρα ο οποίος μόλις του ανακοίνωσαν πως σε έναν μήνα θα απολυθεί από την δουλειά αποφάσισε να προβεί σε μία ριζοσπαστική κίνηση προκειμένου να βρει χρήματα για να συντηρήσει την οικογένειά του.
Πρόκειται για τον Άντυ Μάρτιν ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, από την πόλη Στόκτον ον Τις της Αγγλίας. «Έχω υπάρξει ξανά άνεργος. Είτε θα καθόμουν άπραγος είτε μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό», εξομολογείται ο 45χρονος, ο οποίος αυτό που αποφάσισε να κάνει, είναι να πουλήσει... τον ίδιο του τον εαυτό!
Την ιστορία του την έχει καταγράψει σε ένα δικό του μπλογκ στο οποίο περιγράφει τις προσπάθειές του για να βρει δουλειά αλλά και την απόφασή του να πουλήσει τον εαυτό του στο ebay έναντι 20.000 δολαρίων.
Τελικά η προσπάθειά του δεν καρποφόρησε αφού το ebay τον πληροφόρησε πως δεν επιτρέπεται να... αυτοπωληθεί, ωστόσο ο ίδιος δεν απογοητ5εύτηκε γιατί όπως είπε, έκανε ευρέως γνωστό το ότι ψάχνει για δουλειά.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου