Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Λήστεψε την τράπεζα και πήγε σε... στριπτιζάδικο

Ενας 37χρονος πλήρωσε με την ελευθερία του τις «ροζ» επιλογές για να γιορτάσει τον επιτυχημένο... δανεισμό χρημάτων από μία τράπεζα.
Λήστεψε την τράπεζα και πήγε σε... στριπτιζάδικο
Ο Τοντ Τζέισον Κέτλερ μπήκε την περασμένη Πέμπτη σε υποκατάστημα της Charter One του Σάουθφιλντ, λίγα χιλιόμετρα δυτικά του Ντιτρόιτ, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ.
Με την απειλή πιστολιού πήρε από τα ταμεία απροσδιόριστο ποσό και κατάφερε να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ωστόσο, τα πακέτα με τα χρήματα είχαν χρωματοπαγίδες και όπως φαίνεται μερικές τουλάχιστον λειτούργησαν, όταν αργότερα ο δράστης προσπάθησε να πάρει τα χαρτονομίσματα.
Ο Κέτλερ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα, που είχαν ίχνη κόκκινης μπογιάς, στον χώρο με το λιγότερο δυνατό φωτισμό: ένα στριπτιζάδικο.
Ωστόσο, αφού απόλαυσε μερικούς ιδιωτικούς χωρούς από τις κοπέλες, τα χρήματα που τους έδωσε ή... κρέμασε σε διάφορα αξεσουάρ, έφτασαν στο ταμείο του καταστήματος.
Ο ιδιοκτήτης δεν... σεβάστηκε καθόλου τον πελάτη και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, που συνέλαβε τον Κέτλερ ενώ ακόμη απολάμβανε τις κοπέλες μοιράζοντας σημαδεμένα χρήματα.
Η «μπάζα» του ληστή πάντως δεν πρέπει να ήταν ευκαταφρόνητη, αν κρίνει κανείς από το ύψος της εγγύησης που ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια.
Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου